Perşembe, Nisan 14, 2016

Kırmızı kart değil, kırmızı gül verdi!


Foça Belediyespor ve Torbalıspor arasında oynanan karşılaşmanın hakemi, maç öncesi yaptığı davranış ile ilginç bir olaya imzasını attı. 

İzmir U16 Ligi Play-Off 2. kademe karşılaşmasından önce orta hakem Mustafa Teker, seremonide iki takım futbolcuları, teknik adam ve yöneticilere maç öncesi gül vererek maça damgasını vurdu. Türk futbolunda hakemlerin çok tartışıldığı bir dönemde böyle bir olaya imza atan Mustafa Teker, gönülleri kazandı.

İzmir Atatürk Stadı 2 No'lu yan sahada oynanan maçtan önce takım kaptanlarına, antrenörlere ve yedek kulübesindeki yöneticilere çiçek verip, başarı dileğinde bulunan Mustafa Teker, genç futbolculara, "Sahaya çıkılır, mücadele edilir, kazanmak ya da kaybetmek de bunun doğal bir sonucudur. Spor, dostluk ve kardeşliktir. Bu duyguyu özellikle siz genç futbolcu kardeşlerimin benimsemesi gerekir" sözleriyle seslendi.

Teker'in yardımcılıklarını Eray Kankatan ve Ali Rıza Çınarsoy'un yaptığı maçta Torbalıspor, Foça Belediyespor’u 4-0 yendi. Grubunu şampiyon bitiren Torbalıspor, kupasını ASKF yöneticilerinin elinden aldı.

HABER-FOTOĞRAF: SEYFİ GÜL / Egedespor

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...