Salı, Nisan 19, 2016

Hakem değil, polis maçı bitirdi!


Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta Erdemli Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanan ligin son maçında yaşanan olaylar, gündeme damgasını vurdu. 

BAL'da kalma adına mutlak kazanması gereken Erdemli Belediyespor'un sahasında oynanan maçın ilk yarısı, Onur Ertuğral'ın attığı golle ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının başında ise ev sahibi Erdemli Belediyespor taraftarlarının sahaya attığı konfetiler nedeniyle oyun bir süre durdu. Maçın sonunda ise hakem karşılaşmayı 15 dakika uzatırken, baraj maçı oynamamak için galibiyete ihtiyacı olan Konya Akşehirspor, uzatma dakikalarında bulduğu gollerle skoru 2-1'e getirdi.

Yenilmesi halinde ligden düşecek olan Erdemli Belediyespor'da taraftarlar, skorun 2-1'e gelmesinin ardından sahaya girerek rakip takım futbolcularını darp etmeye çalıştı. Çıkan olaylar üzerine polis, gruba müdahale ederken, taraftarları dağıtabilmek için de havaya ateş açtı.

Olayların büyümesi nedeniyle maçın hakemi kalan süreyi oynatmadı.

Polisin uzun süren uğraşları sonucu taraftarlar dağıtılırken, konuk ekipten bir futbolcunun yaralandığı öğrenildi.

Erdemli Belediyespor BAL'a veda etti
Karşılaşmayı 2-1 kaybeden Erdemli Belediyespor, 13 takımlı ligi 12. sırada noktaladı. 

Son haftaya diğer Konya temsilcisi Anamur Belediyespor'un bir puan önünde giren Erdemli ekibi, maçtan galibiyetle ayrılsaydı eğer ligde kalmak için play-out oynayacaktı. Ancak Anamur Belediyespor'un kazanması üzerine rakibine geçilen ve son iki sırada yer alan Erdemli Belediyespor, Süper Amatör Lig'e düştü. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.