Çarşamba, Nisan 13, 2016

Gülsuyuspor'da İrfan Köklü dönemi


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gülsuyuspor'da teknik sorumluluk görevine İrfan Köklü getirildi.

Gülsuyuspor Kulüp Başkanı Bayram Behram Kaçar yaptığı açıklamada "İrfan Köklü hocamız ile her konuda anlaştık ve takımımızın başına getirdik. İrfan Köklü hocamızın Gülsuyuspor Kulübü'ne antrenör olmasında Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş’ın bizlere verdiği desteği de vurgulamak istiyorum. Gültekin Karataş Gülsuyu Mahallesi'nde yetişmiş bir arkadaşımızdır. Kulübümüzün hoca konusundaki sorunun çözülmesinde bize yardımcı olmuş ve anlaşmamızı sağlamıştır, kendisine yönetim kurulum ve Gülsuyuspor camiası adına teşekkür ediyorum" dedi.

Gülsuyuspor Tenkik sorumlusu İrfan Köklü 1948 Bayburt doğumlu... Beşiktaş altyapısında futbola başladı, Daha sonra  Tophane Tayfun spor kulübünde Amatör olarak futbol oynadı. Daha sonra Gençlerbirliği'nde profesyonel oldu, 2. liglerde Konyaspor, Konya İdman Yurdu ve Tokatspor kulüplerinde yıllarca futbol oynadı. Aktif futbolu bıraktıktan sonra 1983 yılında Yıldıztabyaspor Kulübü'nde antrenörlüğe başladı.
Sırasıyla Haznedarspor, Kocasinanspor, Güngörenspor, Çapaspor, Kadırgaspor, Albayrakspor, Zeytinburnuspor, Bozüyükspor ve Mecidiyeköyspor kulüplerinde görev yaptı.

Çalıştığı kulüplerde şampiyonluklar yaşayan İrfan Köklü hocanın  Güngörenspor A genç takımının Türkiye şampiyonu olmasında  da büyük katkısı bulunuyor.

HABER-FOTOĞRAF: KADİR KÜÇÜKAY - www.yenimaltepegazetesi.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...