Salı, Nisan 19, 2016

Gazitepespor seriye bağladı: Üst üste 6. galibiyet!


İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Gazitepespor, deplasmanda konuk olduğu Esenyurt Örnek İdman Yurdu'nu 2-1 yendi. Kırmızı Beyazlılar böylece üst üste 6. galibiyetini aldı ve ikinci sıradaki yerini korudu. 

Esenyurt Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Gazitepespor'un 2-0'lık üstünlüğü vardı. İkinci yarıda ev sahibi Esenyurt ekibi farkı bire indirse de başka gol bulamayınca karşılaşma 2-1 sona erdi. 

Maçtan dakikalar:
5. dakikada Esenyurt Örnek İdman Yurdu defansının arkasına atılan topta Mustafa vurdu, rakip defanstan dönen topa Mehmet Terzioğlu ceza sahası dışından vurdu ve Gazitepespor'u 1-0 öne geçiren golü attı.
11.dakikada konuk Gazitepespor atağında top Murat Sirel'in önünde kaldı. Murat'ın yaptığı vuruş az farkla auta gitti.

Golün etkisinden kurtulan ev sahibi Esenyurt ekibi, hızlı hucüm ederek pozisyon aramaya başladı.

29. dakikada Esenyurt Örnek İdman Yurdu atağında savunmada Gazitepespor kaptanı Taner, son anda araya girerek mutlak golü önledi. Her iki takım da orta sahada çok kaptırınca top her iki kale önünde daha çok oynanmaya başladı.
32. dakikada konuk ekibin forvet oyuncusu Mustafa, sağ kanattan aldığı top ile savunma arkasına sarktı. Son çizgiye inip yaptığı ortaya hiçbir arkadaşı vuramadı.
44. dakikada Gazitepespor atağında Esenyurt ekibinin savunma arkasına koşu yapan Aykut, 18 üzerinde öne çıkan kalecinin üzerinden aşırtarak yaptığı vuruş ağlara gitti. Kırmızı Beyazlılar, devre olmadan bulduğun gol ile soyunma odasına rahat gitti.
45+1. dakikada Esenyurt Örnek İdman Yurdu kullandığı korner ile ceza sahasında oluşan karambolde son vuruşu yapan Tanju, üstten auta atınca ev sahibi mutlak golden oldu. İlk devre 2-0 Gazitepespor üstünlüğü ile bitti.

Esenyurt Örnek İdman Yurdu bastırdı ama...
55. dakikada Gazitepespor defansı arkasına atılan topta ev sahibinden 4 oyuncu birden hareketlendi ancak pozisyon ofsayt gerekçesi ile başlamadan bitti.
68. dakikada sol kanattan Mehmet Terzioğlu aldığı top ile ceza sahasına girdi. Müsait pozisyonda olan Mustafa, pas vermek yerine kaleye vurunca kaleci gole izin vermedi. Gazitepespor mutlak bir golden oldu.
75. dakikada Gazitepespor'un kullanmış olduğu serbest vuruşta barajdan dönen top ile hızlı atağa çıkan Esenyurt Örnek İdman Yurdu'nun kaleye attığı şut, Gazitepespor kaptanı Taner'in eline çarptı. Orta hakem, yan hakemin uyarısı ile beyaz noktayı gösterdi. Topun başına gelen Tanju, kaleci ile topu ayrı ayrı köşelere yollayarak son 15 dakika için takımını umutlandırdı. 2-1
84. dakikada Aykut sağ kanattan örnek idman yurdu ceza sahasına girdi yaptığı vuruş az fark auta gitti
90+4'te Esenyurt Örnek İdman Yurdu'nun kullandığı korner atışında arka direkte bomboş kalan oyuncu tarafından yapılan kafa vuruşu mucizevi bir şekilde auta gitti. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.