Perşembe, Nisan 21, 2016

Fatih ve Sarıyer Kulüpler Birliği'nden dostluk mesajı


2.Amatör Lig 3.Grupta, takımlar kıyasıya bir şekilde 1.Amatör Lige çıkmak için mücadele verirken, grubun en fazla takımına sahip olan Fatih ilçesinin Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan, Başkan yardımcılarından Necdet Uysal ve yine grubun iddialı isimlerinden Rumeli Kavağı takımının bağlı bulunduğu ilçe olan Sarıyer Kulüpler Birliği Başkanı Cemal Kabil, İASKF Başkanı Ali Düşmez'i makamında ziyaret ederek dostluk mesajı verdiler.

Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan yaptığı açıklamada "İlçemizin takımları için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Tek istediğimiz sportmence mücadele edip sportif başarıların yanında, iyi birer birey yetiştirmeleri. Her rakibimiz aynı zamanda her zaman dostumuzdur. Bu hafta sonu oynanacak müsabakalar ile ilk yarı sona erecek. İki ilçe takımları arasında son zamanlarda bazı istenmeyen hadiseler yaşandı. Bu sorunları çözmek ve bir nevi centilmenlik anlaşması yapmak için burdayız. Kalan maçlarda, takımların izleyenlere sportmence geçen, dostluğun had safhada olduğu müsabakalar izletmesini temenni ediyorum" dedi.

Sarıyer Kulüpler Birliği Başkanı Cemal Kabil ise "Rumeli Kavağı takımımız neredeyse Sarıyer'de oynadığı maç kadar bir o kadar da Fatih ilçesinin misafiri oldu ve olacak. 2 hafta sonra da Yeşildirek maçı için ekibimiz takımımız misafir olacak ve bu gidip gelmeler sezon boyunca devam edecek. İki ilçe ekipleri arasında bazı istenmeyen hadiseler yaşandı. Ancak tüm ilçelerle olduğu gibi Fatih ilçesi ile de her zaman dostuz. Bundan sonraki müsabakalarda bugün yapılan bu görüşmenin de vesilesiyle gördüğümüz misafirperverliği, aynı şekilde dostlarımıza yansıtacağız" dedi.

İASKF Başkanı Ali Düşmez ise, dosthane bir şekilde geçen görüşme sonrasında iki ilçenin Kulüpler Birliği Başkanlarına teşekkür ederek bu ılımlı yaklaşımın diğer ilçelere de örnek teşkil etmesini dileyerek, kalan müsabakalarda başarılar diledi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.