Perşembe, Nisan 14, 2016

Erhan Ulu sitemde bulundu


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup ekiplerinden İsaörenspor'da Kulüp Başkanı Erhan Ulu, 2-1 yenildikleri Akhisar Demirspor mağlubiyeti sonrası hakemlerden ve bazı haksız eleştirilerden dolayı mağdur olduklarını söyledi. 

Erhan Ulu, kalan maçları kazanarak hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirterek, "İsaörenspor olarak bu sene ikinci sezonumuz. Bizler herkesin bildiği gibi köy takımıyız. Fakat bunu bazı kesimler ters anlıyor. Nedense biz millet olarak anlayamadığımız taraflar var, her kesim bizi köy takımı olduğumuz için eleştiriyor. Sizler neden takım kurdunuz, neden buralarda savaşıyorsunuz, bu tür mücadelelerde neden bulunuyorsunuz, bu maçlarda karşılaştığımız bu tür sorunlar bunlar. Tamam bizler köy takımıyız, mahalle olduk ama hala bir köyüz . Yalnız şu bilinmeli, köylü her zaman bir insanı sevdiğinde gönülden sever, bizler aile olmaya uğraşıyoruz. Biz bu kulübü kurarken, başta İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş başkanımız sayesinde, onun çabaları sayesinde bu kulübü kurduk. . Maç sonunda bizlere köy takımısınız diyorlar, hayır biz köy takımı değiliz biz gönüllerin takımıyız" dedi.

'Amacımız gençleri spora kazandırmak'
Kulübü kurarken hedeflerinin gençlere spor yaptırmak olduğunu vurgulayan Başkan Ulu,"Tek amacımız, İsaören köyünde ve çevre mahallelerinde ufak yaştaki çocukları, tabiri caizse dere boyundan kurtarmak. Spor ile beraber sosyal etkinlikler düzenlemek. Ufak da olsa amatör liglere katıldık. Geçen sene ilk senemizdi. Bu sene biraz daha iddialı geniş bir taraftar kitlesine sahip olduk. Bizi destekleyenlerden Allah razı olsun, bizi çok güzel destekliyorlar" diye konuştu. 

'Hakemlerin biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz'
İsaörenspor Kulüp Başkanı Erhan Ulu, hakemlerden de yakınarak şunları söyledi: 
Erhan Ulu ve Serkan Arslan (sağda)

"Ligde iki maç kaybettik. Geçen hafta Yolörenspor maçında hakemlerin bariz hatalarından kaynaklanan bir yenilgi aldık. Hak etmediğimiz bir yenilgi oldu. Biz Akhisar Demirspor ile her zaman kardeş kulübüz. Akhisar'ın taraftarı olsun, yöneticileri ile olsun, her zaman birlikteyiz, beraberiz. Hakem hataları maçı öyle bir noktaya getirdi ki, maçın kırılma noktalarında kırmızı kartlar, gol olmayan bir golü verdi. 90+5'te maç 1-1 iken, gol ile alakası olmayan bir pozisyonu gol verdi. Bu sefer doğal olarak bütün futbolcu arkadaşlarımız, başta kalecimiz itiraz etti. İtirazların sonucunda da kartlar çıktı ve bunun sonucunda 4 oyuncumuz kırmızı kart gördü. Kim ne derse desin biz büyük kulüp olduğumuza inanıyoruz. Bizim arkamızda çok büyük İsaören köyü var. İnandık başaracağız. Allah'ın izniyle önümüzde yedi maç var, maçlarımızın hepsini tek tek çıkıp, gerçekten dürüst bir şekilde, misafirperver bir şekilde maçlarımızı kazanacağız. Bir maçı kazanırsın, kaybedersin bunlar futbolun içinde olan şeyler, futbolun kuralı budur zaten. Güzel oynayan bir takımı hakem olarak sen engelleme."

'Saha görevlileri biraz daha dikkatli davranmalı'
"Türk insanı olarak bizler polisimizi, askerimizi seven insanlarız. Akhisar Demirspor ile oynadığımız maçta memur arkadaşımızın sahanın içinde bizim kaleciyi bir dövmediği kaldı. Kalecimiz kırmızı kart gördü ve biz şu an kalecimizin tedavisi ile uğraşıyoruz."

'İlk köy takımıyız'
"İnegöl'ün 96 köyü var, Şu an amatör liglerde mücadele eden ilk köy takımıyız. Şu an büyük destek alıyoruz, taraftarlarımız var. Bugün çoğu camiada olmayan taraftara sahibiz, bunu herkes görüyor. Biz yönetici arkadaşlarım, futbolcu arkadaşlarım, her gelene en iyi misafirperverliğimizi o şekilde göstermeye çabalıyoruz, uğraşıyoruz. Çünkü biz atalarımızdan bunu öğrendik. Biz yöneticiler, futbolcu arkadaşlar ve taraftarlar olarak inanıyoruz, başarılı olacağız. Allah'ın izniyle bu ligde bir üst tura çıkacağız, çünkü biz başarıyı hak ediyoruz."

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN / Yerel Futbol-Bursa


Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.