Pazartesi, Nisan 18, 2016

Ereğlispor'un en zorlu bekleyişi



Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'taki son maçında Aksaray 1989 FK'yı sahasında konuk eden Ereğlispor, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Yeşil Siyahlılar, diğer Konya temsilcisi Akşehirspor'un da kazanmasıyla ligde kalma adına zorlu bir bekleyişe koyuldu. 

Ereğli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ereğlispor'a kazanmak yetmiyor, ligde kalma adına rakibinin alacağı sonuç da büyük önem arz ediyordu. Mücadeleye iyi başlayan Konya ekibi, 28. dakikada Muhammet'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak Aksaray ekibi 45+1'de Hayrettin Ateş'in attığı golle soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti. 

İkinci yarıya golle başlayan Ereğlispor'da Muhammet 48. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını bir kez daha öne geçirerek skoru 2-1'e getirdi. 5 dakika sonra ise Yunus Balaban farkı Ereğlispor'u rahatlatan golü attı ve skoru 3-1 yaptı. 

Karşılaşma 3-1 sona ererken, Ereğlispor'da İlhami Uğur Yılmaz, 78. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Kaderini Sarayönü Belediyespor belirleyecek
Bu galibiyetle 38 puana ulaşan ve 8. sırada ligi noktalayan Ereğlispor'un kaderi, 3. Lig'e yükselme play-off maçları sonrasında belli olacak. 

Grupta şampiyon olan Sarayönü Belediyespor 3. Lig'e yükselirse, Ereğlispor, Süper Amatör Lig ikincisi Selçukspor ile play-out mücadelesi yapacak. Şayet Sarayönü Belediyespor 3. Lige yükselemezse, Ereğlispor, (il takımları sıralamasında son sırada yer aldığı için) direkt küme düşecek. 

HABER-FOTOĞRAF: YÜKSEL CIRT - YerelFutbol.com/Konya





Ereğlispor













































Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...