Pazartesi, Nisan 18, 2016

Emirefendi'den farklı tarife

İstanbul 2.Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Yeşildirekspor ile Emirefendi takımları Fatih Mimarsinan stadında karşı karşıya gelirken mücadeleyi izleyen bol gollü bir müsabaka izledi.

Mücadeleye hızlı başlayan Emirefendispor 15.dakikada Soner'in klas frikik golü ile 1-0 öne geçerken, Yeşildirek 30.dakikada skora denge getirmeyi başardı. İlk yarıda son 5 dakikalık bölüme girilirken günün golcü ismi Soner tekrar sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirerek ilk yarıda son sözü söyleyen isim oldu.

İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk Emirefendispor oldu. Mücadelenin 50.dakikasında günün golcü ismi Soner yerde kalınca mücadelenin hakemi de penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Şakir penaltı atışını gole çevirerek takımını 3-1 öne geçiren isim oldu. Bu dakikadan sonra Yeşildirek takımı baskısını arttırırken 70.dakikada skoru 3-2 ye getirmeyi başardılar. Emirefendi kenar yönetimi de oyuna müdahalede bulunarak oyuna İlker'i dahil etti. Sonradan oyuna dahil olan İlker'de hocası Koray Yıldız'ın güvenini boşa çıkarmayarak önce 75 sonra 87. dakikalarda fileleri havalandırarak takımını 5-2 öne geçiren isim oldu. Mücadelede başka gol olmayınca Emirefendi evine 3 puanla dönmeyi başardı.

Ölüm grubu haline gelen 3.Grupta Yeşildirek haftayı puansız geçip 12 puanla 8.sıraya gerilerken, Emirefendi ise puanını 12 yapıp averaj ile 6.sıraya yükseldi. Grup lideri Küçükpazar rakiplerine oranla daha rahat olsa da, grup ikinciliğini paylaşan Yenidoğangüneş ve Ulusspor 15 puanda bulunurken, grup 8.si olan Yeşildireksporun da 12 puanla takipte olması grubu oldukça heyecanlı hale getiriyor.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeşildirek lige iyi başlamıştı.Bu kadar iyi başlayan bi takım bu kadar hızlı çöküşe geçemez.Çok ilginç

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...