Çarşamba, Nisan 20, 2016

Derbinin galibi Galatasaray 5-0


Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak ortaklaşa düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 4. Mini Minikler Ali Tuman Futbol turnuvası Futbol Şenliği Galatasaray, İstanbul Trabzon spor takımları arasında oynanan açılış maçı ile başladı.
Halkalı Etap Sahasında başlayan 23 Nisan 4. Mini Minikler Ali Tuman Futbol turnuvası 4 Grupta 19 takımdan toplam 380 lisanslı Minik oyuncular turnuva boyunca ter dökecek olan küçük kramponlar yeşil çimler üzerinde keyif dolu anlar yaşatıyor.
Milli Takımızın ve Galatasaray takımının eski oyuncusu Ayhan Akman, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Galatasaray Altyapı hocaları ve kalabalık spor everin izledi.
Galatasaray, İstanbul Trabzon spor takımları arasındaki karşılaşmada maç boyunca rakibine göre üstün futbol sergileyen ve yakaladığı pozisyonları gole çeviren Galatasaraylı minik oyuncular sahadan 5-0 galip ayrıldı. Galatasaray, İstanbul Trabzon spor takımları arasında oynanan açılış maçında Galatasaray’da forma giyen Ayhan Akmanın küçük oğlu Efe Akman sergilediği futbolla babasını andırırken Türk futboluna da uzun yıllar hizmet edeceği sinyalleri verdi.
                                             
Cennet Barbarosspor ikinci yarı skora gitti.
Günün ikinci maçı ise Cennet Barbarosspor ile Sultanmuratspor takımları arasında oynandı. Müsabakanın ilk yarısı başa baş geçerken ikinci yarı Cennet Barbarosspor minik futbolcular baskılı ve atak futbol arka arkaya bulduğu gollerle turnuvanın ilk maçında Sultanmuratspor takımını 4-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.
Söğütlüçeşmenin Birlik beraberlik bozulmadı.
Ali Tuman Futbol turnuvası üçüncü maçında Söğütlüçeşme Mahallesinin iki kardeş kulübü Söğütlüçeşmespor ile Söğütlüçeşme Birlikspor takımları karşı karşıya geldiler.
Müsabakanın ilk yarısında Söğütlüçeşmespor takımı 2-1 önde kaptı. İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişliği ile oyuna başladı. Söğütlüçeşme Birlikspor minik oyuncular ilk yarıya göre daha derli toplu ve atak futbol sergileyerek rakip kalede etkili oldu. Mavi beyazlılar bu baskılı futbolla golleri buldu ve Söğütlüçeşme Mahallesinin iki kardeş kulübü karşılaşmadan 3-3 berabere ayrılarak Birlik beraberliklerini bir kez daha göstermiş oldular.
23 Nisan Spor Şenlikleri çerçevesinde birçok farklı etkinliğe katılan küçük kramponlar saha içinde ise rekabeti saha dışında ise dostluk ve kardeşliği üst düzeyde tutuyorlar. Tribünleri dolduran minik sporcuların Aliler, öğrencileri ise bir yandan dostluk, barış ve kardeşlik tezahüratları yapar minik oyunculara moral ve destek veriyorlar.
23 Nisan 4. Mini Minikler Ali Tuman Futbol turnuvasının ilk günü Galatasaray-5-İstanbul Trabzonspor-0,Cennet Barbarosspor-4-Sultanmurtaspor-1,Söğütlüçeşmespor-3- Söğütlüçeşme Birlikspor-3 skorlarla tamamlandı

HABER:Yılmaz AKTEPE


































1 yorum:

Adsız dedi ki...

GALATASARAY 6-0 İstanbul Trabzon

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...