Pazartesi, Nisan 18, 2016

Derbinin galibi Kanarya Azimspor oldu

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 6. Veteranlar Futbol Turnuvasında haftanın terbi maçı olan Kanarya Azimspor, İstanbul Trabzonspor arasındaki önemli maçı 4-3 Kanarya Azimspor kazandı.
Kanarya AzimsporKüçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında oynan Küçükçekmece Belediyesi Mustafa Sezer 6. Veteranlar Futbol ligi 7.Haftası oynan 6 karşılaşma ile tamamlandı.
İstanbul Trabzonspor
7.Haftasında Veteranlar Futbol liginde yenilgisiz yoluna devam eden iki takımdan Kanarya Azimspor, İstanbul Trabzonspor takımları karşı karşıya geldiler. Haftanın bu önemli maçını Kanarya Azimspor takımı güçlü rakibi karşısında zorda olsa 4-3 kazanarak hem yenilmezliğine son verirken liderlik koltuğuna namaglûp olarak oturan takım oldu.
                                      Gol düellosunda gülen Kanarya Azimspor oldu.
Müsabakanın ilk yarsında İstanbul Trabzonspor 7.Dakikada Mehmet 36.Dakikada Sait golleri atarken Kanarya Azimspor takımında 12.Dakikada Ali şahin den geldi ve Bordo Mavi renkli İstanbul Trabzonspor takımı 2-1 ilk yarıyı önde kaptı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Kanarya Azimspor takımı 47.Dakikada Murat’ın attığı golle skora eşitliği getirdi ve skoru 2-2 yaptı.
49.Dakikada Kanarya Azimspor takımı ilk gollün sahibi Ali Şahin kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü attı ve skoru 3-2 yaparak öne geçti.
56.Dakikada İstanbul Trabzonspor takımında Atakın’ın harika vuruşu ile top ağlara gitti ve skora eşitlik yeniden geldi ve skor 3-3 oldu.
67.Dakikada İstanbul Trabzonspor takım savunma oyuncusu Kanarya Azimsporlu oyuncuya ceza sahası içinde sert müdahalede bulununca karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Kanarya Azimspor takımında topun başına geçen Uğur topu ağlara yollayarak skoru 4-0 yaptı ve karşılaşmanın da sorunu belirlemiş oldu.
Güçlü rakibi İstanbul Trabzonspor takımını 4-3 mağlup eden Kanarya Azimspor takımı puanının 21 çıkartırken İstanbul Trabzonspor 1 maç eksikliği ile İstanbul Demirspor ile 15 puan ile ikinci Kanaryaspor, Esenler Tokatspor takımları 13’er puanla sırayı paylaştılar.

Mustafa Sezer 6. Veteranlar Futbol ligi 7.Haftası oynan 6 karşılaşmada toplam 44 gol atıldı. Avcılar Belediyespor-Avcılar Cihangirspor 10-4, Kanaryaspor-Gedikpaşaspor 7-1 farklı skorlarla rakiplerini mağlup ederek haftaya damgasını vuran takımlar oldu.

Mustafa Sezer 6. Veteranlar Futbol ligi 7.Haftası oynan maç sonuçları

Avcılar Belediyespor-10-Avcılar Cihangirspor-4
Gültepe Özgençlikspor-1-Esenler Tokatspor-4
Gedikpaşaspor-1-Kanaryaspor-7
İstanbul Demirspor-3-Cennet Barbarosspor-1
Beylikgücüspor-2-Yeni Ufukspor-4
Kanarya Azimspor-4-İstanbul Trabzonspor-3

HABER:Yılmaz AKTEPE






















Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...