Cumartesi, Nisan 16, 2016

Çekmeköyspor 'BAL' için avantajlı


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu'nu aynı puanla bitiren iki takım, 2.'lik mücadelesi için karşı karşıya geldi. Çekmeköyspor, her iki yarıda da bulduğu gollerle Yeşilköyspor'u 2-0 yenerek büyük bir avantaj elde etti.

Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşmayı spor adamları, teknik direktörler ve çok sayıda futbolcu tribünden takip etti. Sıcak bir havada oynanan karşılaşmayı yaklaşık 300 kişi izledi. Mücadeleyi Levent Buğra Vartemel yönetirken, yardımcılıklarını İsmail Tulumbacı ve Ümit Malak yaptı. Dördüncü hakem olarak ise M. Ali Özer görev yaptı.

MAÇIN DETAYLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Kader adamı kaleciler
Karşılaşmanın genelinde iki takım da savunmada az hatayla oynayınca pozisyon sayısı oldukça az oldu. Maçın kaderini, kaleciler belirledi. Çekmeköyspor'da Rıdvan, özellikle hava toplarıyla etkili olmak isteyen Yeşilköyspor ataklarında neredeyse hatasız oynadı. Yeşilköyspor'da ise kaleci Mert'in iki kritik hatası golle sonuçlandı.

39. dakikada Çekmeköyspor organize gelişen atağında golü buldu. Kırmızı Mavililerde orta sahadan getirdiği topu Fatih, sağ kanattan bindiren Onur'un önüne bırakt. Çizgiye kadar inen Onur, ceza sahasına yerden ortaladı. Kale sahası içine gelen topu iyi takip eden Cihat Antapa, kaleciden Mert'ten seken topa dokunarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Yedek kulübesi skoru belirledi

90. dakikada Çekmeköyspor'da oyuna ikinci yarı dahil olan iki oyuncunun geliştirdiği atak, golle sonuçlandı. Samet'in sağ köşegenden kullandığı korner, kale sahasına düştü. Kaleci Mert ayaklarıyla müdahale etmek isteyince hata yaptı, top boşta kaldı. Oyuna ikinci yarı dahil olan diğer isim Ragıp, takipçiliğini konuşturdu ve topu kontrol ettikten sonra boş kaleye topu göndererek maçın sonucunu belirledi. 

İstanbul takımı 3.Lige çıkarsa Çekmeköy BAL'da
Sıralama maçını kazanarak Klasman B Grubu'nu ikinci noktalayan Çekmeköyspor, 3. Lige bir İstanbul takımı çıkarsa (HEASK ya da Sultangazi), doğrudan Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek. Şayet 3. Lig'e İstanbul takımı çıkmazsa, Kırmızı Mavililer, BAL'dan gelecek ekiple baraj maçı oynayacak. 

Daha fazla fotoğraf için TIKLAYIN

HABER: GÖKHAN TANER
FOTOĞRAFLAR: ERDEM SAĞOLAN









Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...