Perşembe, Nisan 21, 2016

Başakşehir İkitelli 'Şahin'i devirdi

İstanbul 2.Amatör ligi ekiplerinden Esentepe Şahin ve Başakşehir İkitelli Yıldıztabya Stadı'nda 1. sırayı almak için karşı karşıya geldi.






Maç öncesi Şahinspor'un tribün desteği takıma olan inançlarını açıkça belli etti ve maç öncesi kaptan Erman dahil herkes tribünü selamlamaya gitti.

 Maça etkili başlayan ve tribün desteğini arkasına alan Esentepe Şahin iki gol pozisyonunu harcayınca Başakşehir İkitelli oyunu kendi bölgesine çevirdi ve Abdullah ve Arif'in ayağından bulduğu gollerle ilk devreye 2-0 önde girdi.İlk yarıda ise yedek kulübesindeki kaleci ise pozisyona itirazındanda bir kırmızı kart gördü.
İkinci yarıda ise bir türlü açılamayan Esentepe Şahin kaleci Mehmet Ayata'nın çabalarıda yetersiz kalınca Abdullah,Arif ve Caner(1)'in golleriyle skor 5-0'a geldi ve maçta daha başka gol olmadı ve Esentepe Şahin çok farklı bir skorla evinde mağlubiyet aldı ve bu haftayı kayıplı bir şekilde geçti.


HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...