Cuma, Nisan 15, 2016

Olaylı maçın ilk raporu açıklandı


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 2-2 biten Bartınspor - Leventspor maçından sonra yaşanan olayların ilk raporu açıklandı. 

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), 14 Nisan Perşembe günü yaptığı toplantıda, hakem raporu doğrultusunda 7 futbolcuya tedbir kararı koydurarak savunmalarını istedi. 

AFDK, ev sahibi Bartınspor'dan olaylarla ilgili savunmasını istedi. Olayların sorumlusu olarak gösterilen ve maçın ardından kulüp yönetimi tarafından takımdan gönderilen kaptan Tanju Yılmaz ile kaleci Bayram Evler ile birlikte Özcan Gencoğlu, Mehmet Gökhan Yılmaz ve Ersin Demiral' da hakem raporu doğrultusunda tedbir kararı koyularak savunmaları istendi.

Konuk Leventspor'dan ise Sacit Serkan Erok ile Mesut Gönül'a tedbir kararı konularak savunmalarının verilmesi istendi.

Haftaya lider girmişti
Tamamen dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada İstanbul ekibi Leventspor karşısında 2-1 öndeyken 90+7'de yediği golle sahadan 2-2 berabere ayrılan Bartınspor, lider girdiği haftada çok önemli bir puan kaybı yaşamıştı. Şampiyonluk yolunda müthiş bir yarışa girdiği İstanbul ekibi Halide Edip Adıvar Spor Kulübü'nün kazanmasıyla, liderliği rakibine devrederken, son hafta mücadelesi öncesi rakibinin de 2 puan gerisine düştü.  

55 puanla lider durumda bulunan HEASK, son hafta mücadelesinde Sakarya ekibi Serdivanspor'a konuk olacak. Bartınspor ise deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor'la karşılaşacak.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.