Çarşamba, Nisan 13, 2016

Bahçelievlerspor'da 'Şenlik' var


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta lider Bahçelievlerspor, son sırada yer alan Şenlik Gençlerbirliği'ni 8-1 mağlup etti.

Ev sahibi ekip sahaya Fırat, Çağrı, Adem, Yakup, Yuşa, Oğuz, Ganyan, Cihan, Mami, Mustafa Davran ve Mertcan 11'iyle başladı.

Maça hızlı başlayan Bahçelievlerspor ilk dakikalardan itibaren baskılı oynarken ilk golü erken buldu ve devreyi 4-0 önde kapattı. Yeşil-Beyazlılar ikinci yarıda da dört gol atarken son bölümde gelen Şenlik Gençlerbirliği sayısı skoru belirledi. Bahçelievler temsilcisi böylece şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.

Mertcan'dan hat-trick
Sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Kocasinanspor'da başlayan, Bahçelievler Olimpikspor'da oynadıktan sonra Bahçelievlerspor'a geçen Mertcan Yılmaz üç golle hat-trick yaptı. Başarılı oyuncu 7 maçta 16 gole ulaştı ve kulüp tarihine geçti.

Kariyerinde BAL olan takımın maestrosu Mustafa Davran da iki gol attı-ki bu gollerden biri direkt kornerden çatala geldi  ve büyük alkış aldı. Muhammet'in tüm rakip savunmayı geçerek attığı gol de jeneriklere geçecek türdendi. Takımın bel kemiği, golcü stoper Adem Özmen de rakip fileleri havalandırırken, sakatlıklar nedeniyle uzun zamandır sahalardan uzak kalan ikinci kaptan Mehmet Aldemir de sahalara golle döndü.

Ev sahibi ekibin 2001 doğumlu alt yapı oyuncusu Ercan Akman da 78'de oyuna girdi ve bu olay büyük alkış aldı.

Yerel Futbol Sitesi





Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.