Salı, Nisan 19, 2016

Baba oğul Bölgesel Amatör Ligde


Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda sezon başında kaliteli bir kadro kuran ve devre arasında da boş durmayarak olası Play Off müsabakasında galibiyeti getirecek takımı oluşturan Geredespor, Yeniçağasporun son iki sırada yer alması ile Bölgesel Amatör Lige direk çıkmayı başardı.

Daha önce 3 sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Geredespor'da takım içinde kardeşliğin arkadaşlığın yanı sıra bir de Baba - Oğul ilişkisi vardı.

Bu isimler daha önce uzun yıllar Geredespora futbolcu olarak hizmet eden ve şu anda Genel Kaptanlık görevini yürüten Bahri Duman ve takımın medya işleri ile ilgilenen Ali Can Duman.

Futbolcular ile Teknik Heyet arasında köprü olan, Bahri Duman ve takımın oynadığı maçlarda oyuncuların haberlerini yapıp, pozisyonları resmeden, Ali Can Duman'ın çektiği resimlerde futbolcularda ömür boyu birer anı olarak kalacak.

Daha önce 3 sezon Bölgesel Amatör Ligde yer alan Geredespor'da 1 sezon dinlenip görev almayan ve 2 sezonda yine takımda Genel Kaptanlık görevini yürüten Bahri Duman, sitemize yaptığı açıklamada "Sezon başından itibaren şampiyonluk için ne gerekiyorsa yaptık. Hatta Şampiyon olmak bile yetmeyebileceği için olası bir Play off müsabakasından alnının akı ile çıkacak bir takım kurmaya çalıştık ve bunu da başardık. Çünkü son düşüşümüz bir Play out müsabakası ile olmuş ve Adliyespor gibi Zonguldak Kömürspor gibi şimdinin profesyonel ekipleri arasında ilk 6 sıraya girmeyi başarmış ancak Play Off müsabakası ile lige veda etmiştik. Hesaplarımızı en kötü ihtimale göre yaptık. Devre arasında da zaten güçlü olan takımımıza bu doğrultuda takviyeler yaptık ki, bunların da ne kadar doğru seçimler olduğunu oynadığımız maçlarda gördük. Önümüzdeki sezon Bolu ilini Bölgesel Amatör Ligde en iyi şekilde temsil etmek için, şimdiden hazırlıklara başladık. İşimiz henüz bitmedi. Sadece 3.Lig yolunda bir engeli aştık. 2016-2017 sezonunda taraftarlarımıza yine şampiyonluğu hedefleyen bir Geredespor izleteceğiz. Doğum günüme çok kısa bir zaman kala, bana erken bir hediye veren evlatlarım bana adeta çifte mutluluk yaşattılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.