Pazar, Nisan 17, 2016

Alemdarspor 'Servet' buldu


İstanbul 2. Amatör Lig 7.Grup'ta Alemdarspor, sahasında konuk ettiği İstanbul Balkanspor'u 5-0 mağlup etti. Kırmızı Mavililerde Servet Sevtekin 2 golle yıldızlaştı.

Küçükköy Stadı'nda İstanbul Balkan Spor'u ağırlayan Alemdarspor, bol gollü galibiyetle şampiyonluk yarışından kopmayacağını bir kez daha gösterdi. Aşırı sıcak hava zaman zaman futbolcuları sıkıntıya soksa da verilen su molaları zamanında olunca kazasız belasız bir maç da geride kaldı.

Maça hızlı başlayan Alemdarspor, 5. dakikada Olcay Tik'in muhteşem şutu direkten dönünce bir anda ateşlendi ve hücumu ele aldı. 9. dakikada Esat Doldur'un kornerden dönen topa plase vuruşuyla skor 1-0 oldu.

Servet'ten peş peşe goller

16. dakikada Servet Sevtekin savunmanın arkasına atılan ara pası değerlendirmesini bildi ve skoru 2-0'a getiren golü attı. Geçen hafta sakatlığından dolayı sahalardan uzak kalan Servet Sevtekin gole doymak bilmeyince 5 dakika sonra tekrar sahnedeydi. Orta sahadan aldığı topu tek başına götüren Servet, sağ çapraza bıraktığı muhteşem plaseyle skoru 3-0'a getiren golü attı ve bir diğer anlamla takımını rahatlattı.

İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

İlk yarıda üç farklı üstünlüğü yakalayan Alemdarspor, gollerine ikinci yarı da devam etti. 55. dakikada sağ çaprazdan içeri giren Yakup (16) takımının 4.golünü kalecinin üzerinden harika aşırtma bir golle attı.
78. dakikada Nuri Mardin ceza sahası dışından yaptığı sert ve düzgün vuruşla takımının 5. golünü atarak karşılaşmanın skorunu belirledi.


Sakatlardan sevindirici haber

Maça sonradan dahil olan yaşadığı köprücük kemiği kırılması sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Resül Yüksel, Özkan Serdar Koç ve genç takımdan Oktay Coşkun'un uzun bir aradan sonra yeşil sahalara geri dönmesi, sevinç yarattı. 

YerelFutbol.com


Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.