Perşembe, Nisan 21, 2016

Akhisar Demirspor kayıpsız ilerliyor




Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta ligin ilk yarısını 7 maçta 7 galibiyet ve 21 puanla lider tamamlayan Akhisar Demirspor, ligin ikinci yarısına da hızlı başladı.

İkinci yarısının ilk maçını Orhaniyespor'un maçlarına çıkmaması nedeniyle hükmen kazanan Akhisar Demirspor, ikinci yarının ikinci maçında Hocaköyspor'u 8-0 gibi farklı bir skorla yenerek yoluna emin adımlarla devam etti. Bu maçta goller Mesut (3), Yakup Kuzu, Ragıp, Yücel, Halil İbrahim ve Yusuf'tan geldi. Böylece Akhisar Demirspor 9 maçta 27 puana ulaşarak 1. Amatör Lig'e çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Mustafa Dinçer
'Kalan 5 haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz'
Akhisar Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dinçer, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "İki haftadır lig maçı oynamayan oyuncularımızı Hocaköyspor maçına hem fiziksel hem de mental olarak hazır tutabilmek için yoğun çaba harcadık. Bu boşlukta Kafkasspor U19 takımı ile hazırlık maçı yaptık. Futbolcularım Hocaköyspor maçında hem iyi mücadele ettiler hem de gerçekten güzel bir oyun sergilediler. İstediklerimizi büyük ölçüde sahada uygulamaya çalıştılar. Bunda da büyük ölçüde başarılı oldular. Alınan farklı skordan ziyade sahaya yansıtılan oyun felsefesi bizleri memnun etti. Oyununun genelinde topa sahip olan, oyuna hükmeden taraf bizdik. Oyunun boyunu kısaltarak, birbirimize yakın oynayarak, yardımlaşma ve kademe anlayışını iyi uygulayarak, çabuk ve ayağa paslarla oynamaya çalıştık. Bir hafta önce hocasıyla yollarını ayıran ve bazı oyuncuları eksilen Hocaköyspor centilmence mücadele etti. Onlara da kalan maçlarında başarılar diliyorum. Hafta başından itibaren Şekerspor maçı hazırlıklarına başladık. Sakat ve cezalı oyuncumuzun olmaması bizim adımıza sevindirici. Kalan beş haftayı da kayıpsız bir şekilde tamamlayarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN - YerelFutbol.com/Bursa

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.