Cuma, Mart 25, 2016

Ulu: İlk galibiyetimizi almak istiyoruz


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta ilk yarının son maçında Hocaköyspor ile karşılaşacak olan Cerrahspor'da Teknik Direktör Murat Ulu, rakipleri karşısında ligin ilk galibiyeti almak istediklerini söyledi.

Hafta sonu karşılaşacakları Hocaköyspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Ulu “İsaören maçından sonra 2 haftalık arayı çok iyi değerlendirdik. Bu hafta sonu oynayacağımız Hocaköyspor maçı hazırlıklarına kasık bölgesinden sakatlanan Recep Tura’nın dışında tam kadro başladık. 2. Amatör Lig'de ilk yılımız olmasına rağmen sporcularımın ortaya koymuş olduğu mücadele ve oyundan memnunum. Bizim için deneyim ve tecrübe kazanmak adına her maçın ayrı bir önemi ve değeri var. Skor ne olursa olsun maçlarımız bitene kadar sahada olduğumuz her saniye bizim İçin çok değerli. Sporcularım da bunun bilincinde olduğu için ona göre konsantre oluyoruz. Bu hafta oynayacağımız Hocaköyspor maçı takım olma yolunda bizim için çok önemli” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...