Çarşamba, Mart 30, 2016

İlklerin takımı Öz Trabzonlular


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu mücadelesinde B Grubu ekiplerinden Modafen ve Öz Trabzonlular Paşabahçe Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Ligin en az gol yiyen ekibi olan ve normal sezonu sadece 5 gol yiyerek kapatan Modafen, alışıla gelmiş savunmasını uygulayarak Klasman Grubunda Çeliktepe ile birlikte mağlup olmayan tek takım özelliğini taşımaktaydı. Öz Trabzonlular takımı ise, normal sezonu yenilgisiz bir şekilde kapatarak ve ayrıca ilk liderliğini garantileyen ekip olan Çekmeköyspora bu sezon ki ilk ve tek mağlubiyeti yaşatan ekip olma unvanını elinde bulunduruyordu.

Mücadelenin ilk yarısında iki ekipte kontrollü bir şekilde oynarken, iki ekibinde kaleci ve defans hattı doğru müdahalelerde bulununca karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıda iki ekipte galibiyet için yüklenirken, aradığı golü bulan ekip Öz Trabzonlular oldu. Yusuf Kaymak'ın yerine oyuna dahil olan Oğuz Kaan'ın getirdiği topta, topla buluşan Ahmet Turan'ın yaptığı vuruş ağlarla buluştu ve karşılaşmanın son dakikalarına girilirken Öz Trabzonlular 1-0 öne geçti. Skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra geriye çekilen Öz Trabzonlular takımına karşı, tüm hatları ile saldıran Modafen, Öz Trabzonluların defansını ve kaleci Hamdiyi geçemeyince hayati önem taşıyan müsabakayı Öz Trabzonlular kazanarak hanesine 3 puanı yazdıran ekip oldu. Ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Çekmeköysporu devirdikten sonra, Klasman Grubunda hiç yeilmeyen Modafen'i de yenmeyi başaran Öz Trabzonlular ilginç bir istatistiğe de imza atmış oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.