Pazar, Mart 27, 2016

İFAspor ikinci yarı rüzgâr gibi esti.4-0


Bölgesel Lig 11.Grupta 21.Haftasında İFAspor kendi sahasında alt sıralarda bulunan Gemlikspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti.

Cezası nedeni ile Seyircisiz oyana maçı Kocaelili Bölgesi Hakemlerinden Burak Pınar, Oğuzhan Yiğit Karpuz, Eray Karamil ve Mehmet Ali Vardar hakem tirhos yönetti.

Misafir takım Gemlikspor takım başında daha önce Küçükçekmece spor’u çalıştıran Uğur Aytaç ve ev sahibi takımda ise Oğuz Karakaya teknik Direktör olarak takımlarının başında sahaya çıktılar.

                   
                    
  İlk yarı gol sesi çıkmadı.
İFAspor sahasında oynan maça ev sahibi İFAspor mutlak galibiyet için sahaya çıktı. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi takım İFAspor maçın ilk dakikalarında rakip kalede etkili olan olmaya başladı arkaya atılan uzun toplarla etkili olan İFAspor takımı girdiği pozisyonları golle çeviremedi.
Misafir takım Gemlikspor 38.Dakikada Ekrem çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

                                                            Goller ikinci yarı geldi.
İFAspor ekibi, maçın ikinci yarısına hızlı başladı. Ev sahibi takım 47.Dakikada Muhammet Ali Atam ceza sahası dışında orta şut karışımı şutu çekti ve top rakip ağlara gitti bu golle ev sahibi İFAspor 1-0 öne geçti.

53.Dakikada ev sahibi İFAspor takımında bu sefer Ozan Baş kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını sahada eksik bırakırken her iki takımda sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kalmış oldu.
62.Dakikada İFAspor takımında Berk’in gollü geldi ve farkı ikiye skor 2-0 oldu.
Aradan sadece dört dakika sonra yani 66.Dakikada bu sefer Erhan takımının üçüncü gollünü attı skor 3-0 oldu.

70.Dakikada İFAspor takımında Erhan kendisinin ikinci takımının dördüncü gollünü attı ve farkı dörde skoru da 4-0 yaptı.
87.Dakikada ev sahibi İFAspor takımında ikinci yarıda Erhan'ın yerine oyuna dahil olan Mustafa topla ceza sahası içine girdi rakip oyuncunun sert girmesini değerlendiren orta hakem Burak Pınar penaltı noktasını gösterdi.

                                            
                                                    Atamdan Centilmenlik örneği
İFAspor takımında topun başına geçen Muhammet Ali Atam hakemin vermiş olduğu kararı çok ağır bularak topu dışarı atarak centilmenlik örneği gösterirken takımında mutlak golden etmiş oldu.
Karşılaşmanın geri kalan zamanında başka gol olmayınca ev sahibi takım İFAspor ilk yarı zorlandığı rakibi Gemlikspor karşında ikinci yarı güzel futbolun yanı sıra bir birinden güzel dört gol atarak ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği rakibini ikinci maçta da mağlup ederek sahadan 4-0 ayrılmasını bildi.
Stat: İFAspor

                      Hakemler: Burak Pınar, Oğuzhan Yiğit Karpuz, Eray Karamil

İFAspor: Elyaman***,Faruk***Egemen***Sait***,Azat***M.Ali Atam****(88.Dk Doğanay ?),M.Ali Şahintekin***,Ozan Baş**Berk***(75.Dk Mustafa *)Erhan***(85.Dk Ozan Özdemir ?)

Gemlikspor:Samer*(62.Dk Mustafa **)Rıdvan**,Berat**,Muharrem**,Mehmet**,Ekrem*,Tuncay**,Metin**,Feyyaz*(13.Dk Alpaslan*),Yunus Emre*;Gökhan *

Goller: 47.Dk M.Ali Atam,62.Dk Berk,66 ve 70.Dk Erhan

Kırmızı kartlar:38.Dk Ekrem (Gemlikspor) 53.Dk Ozan Baş (İFAspor)

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.