Cuma, Mart 25, 2016

Güneşlispor iki attı iki yedi


U19/2’de yeni sezonun ilk karşılaşmasında Kanarya sahasında İstanbul Sinop Spor ile deplasmanda Güneşli Spor konuk oldu. Maç karşılıklı atılan ikişer golle berabere bitti.

Müsabaka öncesinde Çanakkale Zaferinin 101.yıl dönümü dolayısıyla bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması sonrasında karşılaşma başladı. Karşılaşmaya ev sahibi İstanbul Sinop Sporun vuruşu ile başladı. 

İlk dakikalar takımlar birbirlerini kontrol altında tartarak oyuna başladılar. Karşılaşmanın beşinci dakikası itibariyle Güneşli Spor ağırlığını hissettirmeye başladı. Orta sahada Muhammed, Şervan ve Doğukan rakiplerine nefes aldırmayarak ileri uçtaki Murat, Yusufcan ve Oğuzhan’a topu taşıyarak sonuca gitmeye çalıştılar. Peş peşe Murat, Oğuzhan ve Yusufcan yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediler.

İstanbul Sinop Sporlu oyuncularda seyrekte olsa Güneşli Spor yarı alanına girmeye çalışmalarına rağmen defansta İbrahim ve Fatih Dumlu ikilisi geçit vermedi. Kontra atak geliştiren İstanbul Sinopspor kaleci Mert’i geçmeye çalıştılar. Üst üste güzel kurtarışlar yapan kaleci Mert kalesinde golü gördü. İstanbul Sinopspor 1-0 öne geçti.

Golün şokunu atlatan Güneşli Spor rakibine alan bırakmayarak üstüne üstüne gitmeyi sürdürdü. Sağlı, sollu ataklar ve peş peşe korner atışları kullandı. O korner atışlarının birinde topu önünde bulan Murat golcülüğünü göstererek topu ağlara yolladı. Maç 1-1 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 berabere bitti.

İkinci yarıya da atak başlayan Güneşlispor üst üste goller kaçırdı. Karşılaşma ikinci yarının başlamasıyla İstanbul Sinopsporun kale alanı içerisinde oynanamaya başladı. Güneşlispor formasını ilk defa giyen Oğuzhan yeteneğini göstererek takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Golden sonrada tek kale oynamayı sürdüren Güneşlispor net yüzde yüzlük bir çok pozisyonu hoyratça harcadı.
Kademe de oyuncu değiştiren Güneşlispor, sol kanattan açıklar vermeye başladı. İstanbul Sinopsporun nadir gelişen bir atağında top direkten döndü. Aynı pozisyonun devamında karambolde kalan top ağlara gidince maçın skoru belli oldu. Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

guneslihaber.com


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.