Cumartesi, Mart 26, 2016

Erok zirveyi değiştirdi

İstanbul Süper Amatör Lig Klasmanı A-Grubu 5.hafta mücadelesinde Ataşehir Çamolukspor ile Erokspor, Merkezefendi Stad'ında karşı karşıya geldi. Galip gelecek takımın büyük avantaj sağlayacağı karşılaşmayı 2-0'lık skorla kazanan Erokspor, üç puanın sahibi olurken, haftaya lider başlayan Ataşehir temsilcisi liderliği Çeliktepespor'a kaptırdı ve Erokspor ile aynı puanda 3.üncü sıraya geriledi.

Zorlu doksan dakikayı Bölgesel Hakem Serhat Tan yönetirken, yardımcılıklarını Sinan Bilen ve Oğuzhan Yılmaz yaptı. Mücadelede 4.hakem olarak Gökmen Dağ görev aldı.

Mücadeleyi takip edenler arasında TFF İstanbul İl Temcilcisi Sayın Ali Tanrıyaşükür, Merkez Hakem Kurulu Avrupa Yakası Hakem Atama Sorumlusu Sayın Muzaffer Urlu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Sayın Rıza Çavuşoğlu ve birçok futbolsever vardı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında Ali Yavuz'un yakın mesafeden kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

14.dakikada Erokspor ceza sahasında Zakir'in vuruşu üstten auta gitti.

Kaptan'dan jeneriklik gol

Karşılaşmanın 39.dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya harika bir yarım vole vuran tecrübeli golcü Ali Yavuz Akkaya takımını 0-1 öne geçirdi. İlk yarı Erokspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda oyunu Erokspor kalesine yıkan Ataşehir temsilcisi kanattan ortalarda Emre Yatan'ı buluşturamayınca istediği gol pozisyonlarını yakalayamadı. Erokspor savunma hattı neredeyse hatasız oynayarak rakibine gol fırsatı tanımadı.

58.dakikada ani gelişen Erokspor atağında Ömer'in al da at dediği topta Anıl'ın yerden vuruşunda kaleci Mesut ayaklarıyla mutlak golü önledi. 67.dakikada ceza yayı üzerinden Ali Yavuz'un sert vuruşunda Mesut yine başarılıydı.

72.dakikada Erokspor kalecisi Hakan'dan seken topa hiçbir Ataşehir Çamolukspor'lu oyuncu müdahalede bulunamayınca Ataşehir temsilcisi mutlak bir golden oldu.

75.dakikada mücadelenin hakemi Serhat Tan itirazlarını sürdüren Ataşehir Çamolukspor yöneticisi Rasim Duvarbaşı'nı oyun alanı dışına gönderdi.

77.dakikada Servet'in uzaktan sert şutunda top kaleci Hakan'ın kontrolünde auta gitti. Mücadelenin uzatma dakikalarında kazanılan serbest vuruşta tüm Ataşehir Çamolukspor oyuncuları kaleci de dahil olmak üzere Erokspor ceza alanına yöneldi. Kullanılan serbest atışı Erokspor savunması uzaklaştırdı.  Ali Yavuz'un pasında orta sahada topla buluşan başarılı kanat oyuncusu Hamza Altınsoy topu ağlara göndererek mücadelenin skorunu belirledi 0-2.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

Erokspor 2.golü için TIKLAYINIZ.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Selami Sarıyer'e teşekkür ederiz.

HABER-FOTOĞRAF : ERDEM SAĞOLAN
















2 yorum:

Ataşehir dedi ki...

Futbola siyaset karışıyor yazıklar olsun erokspor nasıl oluyorsa 5 maçın dördünü merkezefendi stadında oynuyor yazıklar olsun size

Adsız dedi ki...

bu yorumu yapan arkadaşı, bilgisi için ftbolu takibi için kutluyorum :) bize her yer trabzon gibi bize her yer merkezefendi sanıyor demekkki. :D ulan herkes bilio şu futbolu

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.