Cuma, Mart 25, 2016

Beştelsiz 3 puanı kaptı


2.Amatör Lig 3.Grup mücadelesinde ilk hedefinde olan iki ekibin mücadelesinde Beştelsiz evinde Emirefendisporu ağırladı.

Mücadelede Emirefendi daha çok top yapan takım gibi görünsede, Beştelsiz kalecisini bir türlü geçemedi. Hızlı oyuncularını kullanan Beştelsiz ise ilk yarıda Mete ile golü buldu ve devreyi 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Beştelsiz ekibide toparlanrken, Emirefendispor beraberlik golünü ararken kalesinde golü gördü. Ani gelişen atakta Emre Beştelsizsporu 2-0 lık skorla öne geçiren isim oldu. Bu golden sonra daha çok yüklenen Emirefendi takımı mücadelenin son anlarında frikik kazandı. Çift vuruş olarak kullanılan top filelerle buluştu ancak top kimseye değmediği için gol geçersiz sayıldı ve aut atışı ile mücadele başladı.

Üstte resmi bulunan pozisyonda Emirefendi Teknik Direktörü Koray Yıldız ve kenar yönetimi pozisyonu gol gibi gördüklerini belirtmelerine rağmen hiçbir itirazda bulunmamaları ise maçı izleyen taraftarlar tarafından hakemlere son günlerde bu kadar yüklenilirken buna itiraz etmemeleri helal olsun şeklinde yorumlandı.

Mücadelede ise başka gol olmayınca Beştelsiz, evinde çok önemli bir 3 puanı kazanmış oldu.

MELİH ÖZTÜRK







Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.