Pazar, Mart 27, 2016

BAL'da seyirci rekoru kırıldı!


Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kocaelispor, İstanbul Güngörenspor ile oynadığı gece maçını izleyen 19 bin 257 kişi, amatör liglerde oynanan gece maçı kayıtlarına rekor olarak geçti.

Uzun yıllar boyunca Süper Lig’de oynayan, daha sonra kulüp içerisinde yaşanan mali problemler sebebiyle Bölgesel Amatör Lig’e kadar düşen Kocaelispor, yeniden profesyonel liglere dönmenin eşiğinde...

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta sezonun bitmesine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kocaelispor, rakibi İstanbul Güngörenspor ile anlaşarak Kocaeli İl Güvenlik Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan aldığı özel izin ile akşam oynanan maçta şampiyonluk kutlaması yaptı.

Yaklaşık 20 bin taraftarın tribünleri doldurduğu maçta, Hodri Meydan taraftar grubu da tribünlerde adeta şov yaptı.

Tüm tribünlerde meşaleler ile renkli görüntülere imza atan taraftarlar, Kocaelispor’un şampiyonluk kutlaması özelliği taşıyan maçta adeta süper lig takımlarının taraftarlarına taş çıkardı.

TARAFTAR REKORU KIRILDI

Yıllar sonra İsmetpaşa Stadyumu'nda oynanan ilk gece maçı olma özelliğini taşıyan mücadelede, Kocaelispor taraftarı meşaleler ve cep telefonlarının ışıkları ile takımına destek çıktı.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta sezonun tamamlanmasına 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kocaelispor bir rekora daha imza atarak Bölgesel Amatör Lig'de oynanan gece maçları arasında en fazla seyirci rekorunu kırdı.

Kocaelispor ile Güngörenspor arasında oynanan maçı İsmetpaşa Stadı tribünlerinde tam 19 bin 257 biletli taraftar izledi. Kocaelispor'u bir an bile yalnız bırakmayan Hodri Meydan taraftar grubu da, stadı coşturarak tezahüratı bir saniye bile durdurmadı.

MAÇI 3-1 KOCAELİSPOR KAZANDI

İsmetpaşa Stadyumu'nda taraftarların adeta şov yaptığı maç 3-1'lik skorla Kocaelispor'un üstünlüğü ile sona erdi. Kocaelispor'un gollerini dakika 37'de Sinan Pektemek, dakika 70'de penaltıdan Burak Süleyman ve dakika 79'da İshak Kurt'tan geldi. Güngörenspor'un tek golünü ise 80. dakikada Halit Balcıoğlu kaydetti.

FUTBOLCULAR BAŞKANLARI İLE ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Maç sonrasında aldıkları galibiyet ve bitime 5 hafta kala garantiledikleri şampiyonluğun mutluluğunu ilk olarak taraftarla kutlayan Kocaelisporlu futbolcular, daha sonra şeref tribünü ününe gelerek Kulüp Başkanı Bahri Yavuz'la da şampiyonluklarını kutladılar. Başkan Yavuz'u omuzlarına alarak havaya fırlatan futbolculara, kulüp yöneticileri ve taraftarlar da eşlik etti.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.