Perşembe, Mart 31, 2016

Akhisar Demirspor şampiyonluğa koşuyor


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta geçtiğimiz hafta sonu oynanan İnegöl derbisinde İsaörenspor'u mağlup eden Akhisar Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dinçer, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın zorlu geçtiğini belirten Mustafa Dinçer, "İlk yarının son maçında bizim gibi ligin iddialı ve iyi bir kadroya sahip olan takımlarından İsaörenspor ile İnegöl derbisinde karşılaştık. Zorlu ve çekişmeli geçen maçı 2-1 kazanarak gülen taraf biz olduk. Daha çok mücadeleye dayalı, çok fazla pozisyonu olmayan bir maçtı. Maçın ilk yarısı golsüz berabere bitti. İkinci yarının hemen başında Yakup Kuzu'nun 52. dakikada attığı golle öne geçtik. Yakup'un topu rakibinden kurtarışı, topla driplingi ve çaprazdan yaptığı gol vuruşu gerçekten birinci sınıftı. 70.dakikada rakibimiz beraberlik golünü buldu. Maçın bundan sonraki bölümünde rakibimizde anlam veremediğimiz bir gerginlik vardı. 79.dakikada Rakibimiz 10 kişi kaldı. Kalan dakikalarda yaptığımız değişikliklerle tüm hatlarımızla galibiyet golünü aradık. Maçın son dakikalarında önde baskı yaparken, kontra atak yedik, rakip oyuncu kalecimiz Mustafa ile karşı karşıya kaldı. Bu sezonun yıldızı Mustafa, rakip oyuncunun vuruş açısını kapatarak, onu kötü vuruş yapmaya zorladı ve ayaklarıyla yüzde yüz golü kurtardı. Bu pozisyon maçın kırılma anı idi. Burada maçı 2-1 kaybeden taraf biz olabilirdik. Bu pozisyonun dönüşünde gerçekleştirdiğimiz atakta soldan Emre'nin ortasına Ragıp'ın vuruşuyla ikinci golü bulduk ve maçı 2-1 kazanan taraf biz olduk" dedi.

'Camia bu başarıları özlemişti'
Ligde oynadıkları 7 maçta henüz puan kaybetmediklerini vurgulayan Dinçer, "Ligin ilk yarısını 7 maçta 21 puan alarak, 26 gol atıp, kalemizde sadece 1 gol görerek lider tamamladık. Bu başarıda emeği geçen tüm oyuncularımı, özverili bir şekilde çalışan yöneticilerimizi ve bizi her maçta coşkuyla destekleyen taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Tarihi başarılarla dolu olan Akhisarspor camiası böyle başarıları özlemişti. Bu birliktelik Akhisarspor'u daha iyi yerlere getirecektir" diye konuştu.


Esen: Tüm ekibi tebrik ediyorum
Akhisar Demirspor Kulüp Başkanı Hasan Esen ise, "Alınan bu galibiyet, ortaya konulan mücadele ve ilk yarının lider bitirilmesi nedeniyle tüm oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum. Bize yakışanı yaptınız. Ayrıca İsaörenspor galibiyeti sonrasında takımımıza Besler 2 Köftecisi'nde ikramda bulunan Kocaağa Sigorta firması sahibi Rıdvan Kocaağa'ya ve Firma İşletme Müdürü Mehmet Uysal'a ekibimiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.