Pazar, Ocak 31, 2016

İstanbul Malatyaspor son viraja avantajlı girdi

İstanbul 1. Amatör Lig 8.Grupta lider İstanbul Malatyaspor kendi sahasında ağırladığı Ataköy Çoban Çeşme 1907 takımını 5-1 mağlup ederek şampiyonluk yoluna son üç haftaya avantajlı girdi.

Ligin 14.Haftasında Sefaköy Kartal sahasına karşı karşıya gelen Lider İstanbul Malatya spor ile küme düşmeme mücadelesi veren Ataköy Çoban çeşme 1907 takımları üç puan parolası ile sahaya çıktılar.
6.Dakikada İstanbul Malatya spor takımın tecrübeli takım kaptanı Ramazan Balak ceza sahasın dışına sert vuruşu top tam doksana gitti ve sarı kırmızılı takım 1-0 öne geçti.

11. Dakikada misafir takım Ataköy Çoban çeşme 1907 penaltı kazandı topun sarı lacivertli takımda Mustafa’nın atışını çok iyi takip eden kaleci Arif Selçuk çok güzel bir refleksle uzanarak golle izin vermedi ilk yarı ev sahi takım İstanbul Malatya sporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

56.Dakikada Ozan Arif önündeki iki oyuncuyu geçti şık vuruşu İstanbul Malatya spor takımının ikinci gollünü atarak farkı ikiye çıkardı skor 2-0 oldu.
62.Dakikada İstanbul Malatya spor takımının takım kaptanı Ramazan ceza sahası içinden plase vuruşu kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü attı skor 3-0 oldu.
65.Dakikada İstanbul Malatya spor takımında yine Ramazan Balkan tecrübesinin göstererek kendisinin üçüncü takımının dördüncü gollünü attı ve farkı açarak skoru 4-0 yapan gollü attı.
71.Dakiakada Misafir takım Ataköy Çoban çeşme 1907 da Ayberk takımının gollünü atarak farkı üç indiren gollü attı skor 4-1 oldu.
90.Dakiakada karşılaşmanın skorunu belirleyen gollü sarı kırmızılı takımında Yiğit attı ve ev sahibi İstanbul Malatya spor takımı karşılaşmayı 5-1 kazanarak üç puanı alırken şampiyonluk yolunda son üç haftaya avantajı girmiş oldu.

"İyi mücadele ettik"

İstanbul Malatya spor Kulüp Başkan Vekili Hüsnü Öney, yaptığı açıklamasında, "Bugün futbolcu kardeşlerimiz çok iyi oynadı ve iyi bir skorla da galip gelerek şampiyonluk yolunda avantaj sağladık. Ataköy Çoban Çeşme 1907 takımı da küme düşmeme mücadelesi veren takım. İyi mücadele ettiler, futbol adına güzel şeylere yapmaya çalıştılar ancak iyi olan bizdik ve kazandık. Futbolcu kardeşlerimizi ve teknik ekibimizi tebrik ederim" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE








Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...