Çarşamba, Kasım 25, 2015

SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR ÖZÜR DİLEDİ

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta konuk ekipten bir futbolcunun hakemi darp etmesi nedeniyle yarım kalan Şehzadebaşıspor-Söğütlüçeşmespor maçıyla ilgili Söğütlüçeşmespor'dan açıklama geldi.

Olaylar nedeniyle son derece üzgün olduklarını belirten Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek, "Bugün gerçekten istemediğimiz şeyler yaşandı. Futbolcumuz Fatih'in yaptığının savunulacak bir yanı yok. Kime olursa olsun şiddeti asla tasvip etmiyoruz. Saha içinde yöneticimi Hasan Bey ve birçok futbolcu arkadaşımız olaylara engel olmaya çalıştı ancak ne yazık ki bazı olumsuz görüntülerin yaşanmasına engel olamadık. Söğütlüçeşmespor olarak kurulduğumuz günden bu yana centilmence mücadele veren bir kulübüz. Son dönemde alt yapıda yaptığımız atılım, kurumsallaşma yolunda attığımız adımlar ortada. Bu güzelliklerin olduğu bir ortamda kulübümüzün isminin böyle bir olaya karışmış olmasından dolayı büyük üzüntü içindeyiz" dedi.

'Fatih kadro dışı'
Hakemi darp eden futbolcu Fatih'i kadro dışı bıraktıklarını belirten Özdek, "Ben kulübüm adına başta sayın İsah Demircan hocamız ve yardımcıları olmak üzere tüm hakem camiasından özür diliyorum. İnşallah bizzat da ziyarette bulunacağız. Bir daha kulübümüzün böyle olayların içinde olmaması için de gerekli her türlü tedbiri alacağız" ifadelerini kullandı.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...