Çarşamba, Kasım 25, 2015

ŞEHZADEBAŞI-SÖĞÜTLÜÇEŞME MAÇINDA HAKEME DARP


İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta oynanan Şehzadebaşıspor-Söğütlüçeşmespor maçı çıkan olaylar nedeniyle 86. dakikada tatil edildi.

Bakırköy Belediye Stadı 1 No'lu Saha'da oynanan maçı İsah Demircan, Oğuzcan Duran, Ali Kaba hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşma Şehzadebaşıspor'un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken 86. dakikada Söğütlüçeşmespor'dan Fatih kırmızı kartla ihraç oldu. Bu karar üzerine kırmızı-beyazlı oyuncular hakemin etrafını sararken o arbedede orta hakem İsah Demircan kırmızı kart gören oyuncu tarafından darp edildi. 



Kıdemli yardımcı hakem, Demircan'ı korumak için müdahale edip Söğütlüçeşmesporlu futbolculara sert tepki gösterdi. Saha bir anda karışırken taraflar arasındaki tartışmaya tribünlerdeki birkaç Söğütlüçeşmespor taraftarı da tellerin arkasından müdahil oldu. Yardımcı hakem ve Söğütlüçeşmesporlular arasında uzun süre sözlü tartışma yaşandı.

Sahadaki arbede uzun süre devam ederken; olaylar Söğütlüçeşmespor Yöneticisi Hasan Tuna'nın ve Antrenör Levent Sarıca'nın çabalarıyla sona erdi-ki olayların başından itibaren cansiperane şekilde takımına hakim olmaya çalışan Hasan Tuna'nın ve saha komiseri Önder Denli'nin çabaları gerçekten takdire şayandı. 
Hakem triosunu daha sonra soyunma odasına giderek müsabakayı tatil etti.

Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek olaylardan dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Hakem beş futbolcumuzdan şikayetçi oldu. Zaten kadro sıkıntısı yaşıyorduk, üzgünüz" dedi.

Maçla ilgili kararı TFF verecek.

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tff bişey yapmaz her maçında olay olan bir dünya takım var hiçbiri ceza yemedi merak etmeyinnnn İl temsilciliği vermez ceza

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.