Pazar, Kasım 29, 2015

ALİ TUMAN İLE MUSTAFA SEZER TOPRAĞA VERİLDİ


Küçükçekmece İnönü Mahallesi’nde İstanbul Trabzonspor  Kulübü olarak kullanılan binanın da bulunduğu parkın üzerine vinç devrilmesi sonucu dün 2 kişi hayatını kaybetmişti. Bu elim olayda vefat eden Antrenör Ali Tuman ile kulübün sağlıkçısı Mustafa Sezer’in cenaze namazları Küçükçekmece Yeni Mahalle Darusselam Camii’nde kılındı. 
Cenazeye ölenlerin yakınları yanı sıra Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcılarından Besim Müftüoğlu, Mustafa Kuzugüden, TÜFAD Genel Başkanı Rıza Çavuşoğlu, İASKF Genel Başkan yardımcısı Cemalettin İnaç, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Trabzonspor kulüp Başkanı Seymen Gençtürk, çeşitli ilçe Kulüpler Birliği Başkanı, Küçükçekmece ilçe spor kulüp Başkanları, yöneticiler Hocalar ve Bordo mavili takımda forma giyen futbolcular ve Aileler yanı sıra çok sayıda vatandaş ve sporsever katıldı.
Cenazelerin camiden ayrıldığı sırada antrenör Tuman’ın öğrencileri gözyaşlarını tutamadı. Cenaze aracındaki tabuttan ayrılmak istemeyen bir öğrencisi ‘hocam’ diyerek ağladı. Genç oyuncuyu çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. 

 İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Tuman’ın cenazesi memleketi Sakarya’nın Pamukova ilçesine gönderildi. Kulübün hem yöneticilerinden hem de masörü olan Mustafa Sezer’in cenazesi ise Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi.


HABER: Yılmaz AKTEPE









Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.