Pazartesi, Kasım 30, 2015

ANADOLUHİSARI TEK GOLE BOYUN EĞDİ



İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup 7.hafta mücadelesinde, haftaya ikinci sırada giren Anadolu Hisarı İman Yurdu, Ortaçeşme Stadı'nda konuk ettiği lig üçüncüsü Yamanspor'a 1-0 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. 

20.dakikada Yamanspor takımının kullandığı frikikte kaleci Oğuzhan başarılıydı.
22.dakikada Anadoluhisarı takımının kullandığı kornerde Tayfun'un ortasına Resul'un yaptığı vuruş üstten auta gitti. 
24.dakikada gelişen Anadoluhisarı atağında Ahmetcan'ın ortasında Tayfun'un vuruşu savunma tarafından uzaklaştırıldı.

Hisar direğe takıldı
34.dakikada Yamanspor'da Eren'in ortasında Cafer'in vuruşu kaleci Oğuzhan'da kaldı.
35.dakikada Yamanspor'da Ömer'in ortasında İbrahim'in kafa vuruşu üstten auta gitti.
45.dakikada Anadoluhisarı kornerinde Tayfun'un ortasında Harun'un kafa vuruşu üst direkten geri geldi. 

Samet üç puanı getirdi
51.dakikada Yamanspor atağında yapılan sert vuruşta kaleci Oğuzhan başarılıydı.
57.dakikada gelişen Yamanspor atağında altı pasa çıkarılan topa dokunan Samet Halıcı takımını deplasmanda öne geçirdi 0-1  
59.dakikada Yamanspor atağında Samet Turgut'un vuruşunda kaleci Oğuzhan'ın çeldiği top üst direğe çarpıp kornere gitti. 
Golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Anadoluhisarı bir türlü aradığı pozisyonu bulamadı. 87.dakikada Anadoluhisarı takımının kullandığı kornerde Mehmet'in ortasında Muhammed'in kafa vuruşu üstten auta gitti. 
90.dakikada kendisine faul yapan futbolcuya kasti tekme atan Resul direkt kırmızı kart görünce Anadoluhisarı maçı 10 kişi tamamladı.
Karşılaşma 1-0 sona erdi.                                                   

STAT: Ortaçeşme
ANADOLU HİSARI İY: Oğuzhan, Mustafa Çipil, Berkay, Mustafa Alkan, Harun Muhammed, Tayfun, Resul, Talha, Hakan, Ahmetcan
YEDEKLER: Bayram, Tolunay, Mehmet, Oğuz, Muhammed, Ömer, Mustafa
ANTRENÖR: Gökhan Hadi                                                                              YAMANSPOR: Emre, Gökhan, Müjdat, Bekir, Kubilay, Samet Turgut, İbrahim, Eren, Cafer, Samet Halıcı, Ömer
YEDEKLER: Çağdaş, İsmail, Emre Güner, Uğur, Emre Sezer, Cansın
ANTRENÖR: İlhan Karakaya
GOL: Samet Halıcı (57)
KIRMIZI KART: Resul (90) (Anadulu Hisarı)
                                                       











Saha komiseri sayın Ali Ak'a yardımları için teşekkür ederiz.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Hisar taraftarinin mac sonunda yaptiklari ayip,yakismadi onlara. Adamlar hakkiyla kazandi ikinci yari resmen savastilar. Ozellikle yamanspor savunmasi cok iyi ataklari kesti. Bu takim bu sene buyuk isler yapar. SAYGİLAR.

Adsız dedi ki...

Anadolu hisarı 7 numarası tayfun 9numarası resul yaman sporunda 6samet 7ibrahim 9cafer maçta en dikkat çekenlerdi genç ve hırslılardı

Beykozlu dedi ki...

Iki takımda güçler eşit gibiydi Anadolu hisarı teknik yaman da kuvvetli koşan takımdı

Adsız dedi ki...

Hisarin 11 numarasi amatordeki en suratli topculardan biri kalecileride iyi yamansporun da 7 ve 4 numaralari iyi. Son dakikalarda 4 numara baya iyi toplar kesti. Mac her am donebilirdi. Hisarin net penaltisi verilmedi ama.

sporsever dedi ki...

iki takımda bu lig üstünde takım.
fakat,
hisar takımının baskılı oyununu yaman savunması yerinde eve etkili müdaheleler ile kırdı.
son 20 dakıka yamanspor 18 içinde oynandı.defansta yamansporun 4 numaralı oyuncusunun ve yanında oynayan oyuncuların yerınde ve krıtık hamleleri ile gol şansı vermedıler.
yamansporda sonradan oyuna gıren forvet oyuncusunun defansa gelip 3 lü stopere takımın dönmeside yılların kurt hocası ılhan hocanın müdahelesıydı.
ayrıca hısar takımının 10 numarası çok top kaybı yaptı.ılerde son vuruşları yapamadılar.
Yılların hisarının yeri burası değil yazık..

Tarık İlter dedi ki...

1.amatörde böyle kıran karana maç izlemeyeli baya olmuştu.Hisar kesin yener gözüyle bakıyordum ama Yamanspor çok kuvvetli bir takımmış. Özellikle kaptanları çok tecrübeli. Defans hattı bu ligin çok üzerinde. Herkes beğendiği oyuncuyu yazmış. Bencede 7 (İbrahim sanırım ismi, bir ara şile'ye gitmişti diye hatırlıyorum) numaraları baya iyi çok güçlü ve akıllı. 10 numaraları da iyiydi ama defanstaki 4 numaraları son dakikalarda bütün atakları kesti. 5 numarayla birlikle iyi bir ikili olmuşlar. Puan durumuna baktığımda nasıl bu kadar gol yediklerini anlayamadım hala. Bence ön liberolarının biraz daha ipi göğüslemesi lazım. Ondan geçen her top defansta sorun yarattı. Ayrıca Hisarın 4 numarası ve 11 numarası 1.amatörün üzerinde futbolcular. Maç sonu taraflarında hakeme olan öfkesi vardı lakin bunu Yamanspordan çıkarmaya çalışmaları çok gereksizdi. Maçın hakemi yüzyılın en rezil hakemiydi. Hisarın çok net bir penaltısı yedi. Kale arkasından gördüğüm kadarıyla bariz penaltıydı.

yavuz günner dedi ki...

Kaptanin sahalara dondugu belli oluyor . tbkler kaptan ve yaman spor

Adsız dedi ki...

kaptanın sahalara döndüğü belli tabi.ıyı futbolcu olabılır ama örnek bir kaptan değil.ortaçeşme sahasında maç bitmiş üstünde temsıl ettıgı takımın forması ve eşofmanı ustelık abı ve kaptan.elınde sigar içiyor az ilerde klup başkanı az ılerde hocası ve futbolcular.hiç yakışmıyor
yılların deneyımı Müjdat.ılerde hoca olup egıtımlı sporcular yetiştireceksın ama bu davranışın göze hiç hoş gözükmüyordu.takımın galıp gelmış maç bıtmış olaylar çıkmış sen elınde sigara ile ortalıkta dolaşıyorsun gencecık ve başarılı takımın var senın futbolunla mücadelenle ornek alsınlar oyle anıl ılerde.birgun tanışırsak senınle bunları yuzyuze konuşuruz.

Adsız dedi ki...

Benı tanıyan bırı oldun bellı ben Müjdat. Buralara boyle şeyler yazıp adamın canını sıkma tamammı benımı takıp edıyosun mac boyunca ben orda sıgara ıcerken kımse yoktu sadece benı tanıyan ınsanlar vardı boş şeylerle uğraşma bnmde canımı sıkma benım ısmımı bılıyosun başkanıda tanıyosun harbıden yazdıkların canımı cok sıktı ıstedım yerdede ıcerım haftaya kulubede ıcecem gel çakmak sahasına mutlaka geleceksın ıllakı bnı tanıdın ıcın bıde işine bak boş ışlerı hırazk

Adsız dedi ki...

Sende karaktersız bı adamsınkı yüzüme konuşmayıp arkamdan buralara bu yazıyı yazıyorsun adamlın bukadarmı senın veya benle derdınmı var varsa goruşelım mıllet trübünü terketmiş sen halen benımı ıslıyorsun. Boş yazılar yazma buraya delıkanlı olll adam ol. Icımızden bırı olsun bellı yüzüme söylemeye cesaretınmı uok

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...