Cuma, Eylül 25, 2015

SÜPER AMATÖR 4.GRUP TAHMİNLERİ


İstanbul Sinop – Irmakspor 
Irmakspor sezona kaliteli bir kadro ile girdi. Hedefleri klasman grubu. Ev sahibi ekip ise altyapı hocası ile yola devam ediyor. Biraz daha zayıf bi rakip olsa belkş şansları olabilirdi. Konuk Irmakspor Deplasmanda 3 puan çıkarmak için ellerinden geleni yapıp, bunu başaracaklardır.

İstanbul Bayburt –  Alibeyköyspor 
Alibeyköy takımı ev sahibi ekipten daha iyi bir takım. Geçen hafta mağlup olsalar da rakip, kaliteli ve tecrübeli ayak Hüseyin Güreşken önderliğindeki İstanbulspor'du. Deplasmandan galibiyetle dönerler.

İstanbulspor – B.Yeniçarşıspor   
Deplasmanda derbi hüviyetindeki maçı kazanan İstanbulspor moralli. Öyle havaya girecek oyuncular değiller. Geçen haftayı unutup maça çıkacaklardır. Konuk ekip aslında kaliteli takım ama henüz takım olma yolunda sıkıntıları var. O sıkıntıyı aşacakları maçın bu maç olduğunu düşünmüyorum. 

Taksimspor –O.İstiklal 
Beraberlik kokan bir maç. İstiklal geçen hafta iyi de oynadığı maçı ancak kaleci sakatlandıktan sonra kazanabildi. Taksim bu maçtan puan çıkaramazsa, şampiyonlar ligi gibi grupta işleri zor olur.

Kavacıkspor – Albayrakspor 
Kavacık kalecisini kaybetti. Albayrak bunu affetmez diye düşünüyorum. Ev sahibi için 1 puan bile muazzam sonuç olur.

Kartal Bld. – Gürpınarspor 
Ev sahibi ekip kalite ayaklardan oluşuyor. Gürpınar ise bana göre Kamuran Gazi hocanın gidişinden sonra güç kaybetti. Deplasmanda flaş Irmak galibiyeti alan Kartal Belediye, o maçı unutursa bu maçı da alır.

MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...