Çarşamba, Eylül 23, 2015

KARABEKİRSPOR FIRSAT TEPTİ


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup’ta haftaya üçer puanla giren iki ekibin mücadelesinde, Hasköyspor ve Karabekirspor 1-1 berabere kaldı.

Konuk ekip 1-0 öne geçti, sonra 10 kişi kaldı, kalesinde penaltıdan beraberlik golü gördü, sonra kendisi penaltıdan faydalanamadı ve 1 puana razı oldu.
İlk yarısı karşılıklı ataklar ile geçen maçın heyecanı 62.  dakikada Ali Kemal’in deplasmanda takımını öne geçirmesiyle artırdı. Karabekir’den Ertuğrul 81’de kırmızı kartla oyun harici kalınca Hasköy atakları daha sıklaşmaya başladı ve beklediği gole 88. dakika Doğan ile kavuştu. Hasköy bir dakika sonra kalesinde penaltı gördü ama kaleci barış gole izin vermeyince maç 1-1 eşitlik ile son buldu. Hakem triosu güzel müsabaka yönettiler.

Stat: Beyoğlu
Hakemler: Ardıl İlgin, Tayfun Hakyemez, Ahmet Gökhan Akdeniz
Hasköyspor: Barış, Samet, Hüseyin, Uğur, Serkan, Muzaffer, Yiğitcan (Dk 74 Gökhan), Remzi, Doğan, Emin (Dk 55 Halis), Muttalip (Dk66 M.Sinan)
Karabekirspor: İsa, Erturul, Eraslan, Ufuk, Özgür, Emre, Cemre (Dk46 Feyzi) Emrah, Serkan (Dk 66 Bahri), Ali Kemal (Dk 82 Gürkan), Erdinç
Goller: Doğan 88 (pen) / Ali Kemal (62)
Kırmızı Kart: Ertuğrul (81) (Karabekir)



HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.