Pazar, Eylül 27, 2015

İFASPORDA SÖNÜK SEZON AÇILIŞI.

                                
2015-2016 Bölgesel Lig 11.Grupta mücadele verecek olan İstanbul İFA spor ligin ilk haftası bay kalması nedeni ile kendi tesislerinde sezon açılışı yaptı.
                                
Kendi tesislerinde gerçekleştirdiği sezon açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan yardımcılarından Besim Müftüoğlu, Hamza Göneç, Türkiye Caferileri Lideri ve İFA Spor Kulübü Onursal Başkanı Selahattin Özgündüz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve geçmiş sezonlara göre çok az sayıda sporseverler katıldı.
                       
                                  
Küçükçekmece temsilcisi sezon açılışını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından protokol konuşmaların geçildi.
                                                      
Sezon açılış konuşmasını yapan İFA spor kulüp Başkanı Aydın Aydeniz yaptığı, 2015-2016 Futbol sezonun İFA sporumuza camiamıza hayırlı olmasın diliyorum kulübümüze her zaman destek veren ve bu yılda kulüp binamızın ve saha zeminimizin yenilemesinde İFA sporumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Sayın Temel Karadeniz başkanımıza ve ekibine kulübüm ve camiamız adına teşekkür ederim dedi.
                                            
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’de yaptığı konuşmasında ilçemizin Bölgesel lig temsilcilerinden olan İFA sporumuzun yeni sezonun hayırlı olmasın öncelikle diliyorum.

Küçükçekmece belediyesi olarak ilçemizde bulunan 36 kulübe vermiş olduğumuz desteklerin aynısını İFA spora da vermekteyiz, Belediye olarak Ulaşım, Malzeme tesisler konusunda lojistik destek veriyoruz.
                                    
Kulüplerimize vermiş olduğumuz destekler artıkça ilçe spor kulüplerimizde başarı grafiğinde bir o kadar artmakta tabi buda bizleri memnun ediyor yeni tesisler yeni yatırımlar yapmaya itiyor. Yeni sezon öncesi işte İFA spor kulüp binamızı yeniden bakıma alarak futbolcuların hakemlerin daha rahat bir ortamda modern bir bina kazandırdık.
                                   
Bunun yanında yarın saha zeminin değişimine başlayarak 2 hafta içinde çok güzel bir zeminde maçlarınızı oynayacaksınız inşallah yeni sezonda birlik beraberlik içinde 3.Lige çıkarak hem bizlerin hem de İFA camiasının yüzünü güldürürler tekrar yeni sezonun hayırlı olmasını diler kazasız belasız bir sezon geçirmenizi yüce rakibimden dilerim dedi
                                     
Yapılan protokol konuşmaların ardından İFA spor Kulübe geçen yıl maddi manevi destek veren kurum ve iş adamlarına birer yönetim tarafından Teşekkür plaketi verdiler.
                           
Daha sonra yeni sezonda İFA sporu başarıya taşıyacak teknik ekip ve futbolcular taraftara tek tek tanıtıldı.

                          
Teknik Direktör Oğuz Karakaya, Yardımcı antrenör Eren Ak, Kaleci antrenörü Mesut Bozkurt.
                       

Yeni Transferler
Mert-Üsküdar Anadolu, Berkay-Babaeski, Erhan-Çatalca, Samet, Behram-İran, Ozan-Yenibosna, Emre-Güngören Bel, Azat-Karagümrük, Alihan, Mersin İdman yurdu, Deniz-Nijerya,
                             

Geçen sezon oynayanlar
Serkay, Faruk, Özkan, M.Ali, Hüseyin Gök, Egemen, Mahmut, Erdi, Hüseyin Balcı, Berk Altyapıdan Aliekber ,Doğanay ,Berker.
İFA sezon açılış maçını Çengelköyspor ile yaptı yapılan sezon açılışı maçında misafir takım Çengelköyspor ev sahibini kendi seyircisi önünde 3-0 mağlup etti.
HABER:Yılmaz AKTEPE




































2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kardeşim o nasıl bir manşettir en basitinden İFA Spor sezonu açtı yaz sönük geçti nedir ?

Adsız dedi ki...

İFA SPOR BU SENE GECEN SENENIN COK UZAGINDA CEKIRDEK KADROYU MUHAFAZA ETMESINE RAGMEN ASAGI YUKARI TUM HAZIRLIK MACLARINDAN KOTU SONUCLA AYRILDILAR SKORDA ONEMLI DEGIL DICEM AMA OYNADIGI OYUNDA IŞIK VERMIYOR HER ZAMANKI MUCADELECI SAVUNMA YONU GUCLU OLAN İFASPORUN COK UZAGINDALAR BU SENE İŞLERİ ZOR.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...