Salı, Eylül 29, 2015

ÇUBUKLU SONUNU GETİREMEDİ


İstanbul Süper Amatör 1.grup 4.hafta mücadelesinde  Çubukluspor, Paşabahçe stadında ağırladığı Ortaköyspor'la 2-2 berabere kalarak galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.

Karşılaşmaya iki takımda tutuk başladı. Maçtaki ilk tehlikeli atak 7.dakikada,  Ortaköy ceza alanında yapılan kafa vuruşunda kalecinin güzel bir refleksle topu kornere atışıydı.15.dakikada Ortaköy takımının kullandığı serbest vuruşta Hatip'in vuruşunda top direğin 1 metre yanından auta gitti. 23. dakika da  Ortaköy  takımının kullandığı kornerde kaleci Fatih'ten dönen topu tamamlayan Ortaķöysporlu   oyuncu takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golden sonra  Ortaköy takımı orta saha da bol pas yaparak oyunu rölantiye aldı. 40. dakika da Çubukluspor kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda frikik kazandı.Yaklaşık 25 metreden Soner'in  vuruşunda kaleci uzanmasına rağmen top sağ köşeden filelerle buluşunca Çubukluspor eşitliği sağladı.1-1   44.dakika da gelişen Çubukluspor atağında Bahattin'in ceza alanı dışından yaptığı vuruşta top Ortaköy kalecisinin üzerinden  filelere gidince Çubukluspor 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

İkinci yarının başlamasıyla Çubukluspor tamamen  savunmaya çekildi. Ortaköy takımı bu bölümde oyunun hakimiydi. Ama pozisyonu bulan yine ev sahibi Çubukluspor oldu.70.dakika da altı pas çizgisi üzerinde topla buluşan Servet topa vurmakta gecikince araya giren Ortaköy savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 75.dakikadan sonra Çubuklu takımı tamamen ceza alanı önüne çekildi. Sağlı sollu gelen Ortaköy ataklarından birinde 82 . dakikada sağ taraftan kale sahasına gönderilen topa dokunan Nihat skoru 2-2 yapan golü attı. 87. dakikada  gelişen Ortaköy atağında altı pas ta kaleci Fatih karşı karşıya pozisyonda gole izin vermedi. 88.dakika da gelişen Ortaköy atağında penaltı noktası üzerinde yapılan vuruşta Mehmet topun önüne atlayarak mutlak bir golü kurtardı.  Oynanan 3 dakika uzatma sonunda maç 2-2 sona erdi. Karşılaşmayı yaklaşık  200  civarında seyirci izledi. Çubuklu takımı puanını 3'e çıkarırken, Ortaköy takımı puanını 2'ye yükseltti.Karşılaşmanın 68.dakikasında Çubuklusporlu Soner'in bir hava topu mücadelesinde kafası yarıldı. Ambulans ve sağlık görevlisinin olmadığı statta Soner tedbir amaçlı özel araçla hastaneye götürüldü.

HABER:ÜMİT YILMAZ





3 yorum:

Adsız dedi ki...

İlk yarı çubukluspor oyunun net hakimiydi haberde yanlışlık var

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Sevgili kardeşim yorumun için teşekkür ederim.Ben Çubukluspor ilk yarı kötü oynadı demedim.Ortaköy takımı golden sonra oyunu bol yaparak rölantiye aldı dedim.Sadece 2.yarı için görüş belirttim.Saygılarımla.

mehmet dedi ki...

Çubukluspor cezalı olan Alican'ın yokluğunda orta sahada topu tutamadı. İkinci yarıda Soner'in de sakatlanıp çıkmasıyla alan hakimiyeti tamamen Ortaköy takımının kontrolüne geçti. Çubuklu savunması rakip ataklarına daha fazla direnemedi ve beraberlik golünü kalesinde gördü. Muhammed Can'ın son dakikalardaki sakatlanma pahasına yaptığı müdahale futbol adına güzel görüntüydü.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...