Çarşamba, Eylül 23, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE KULÜPLER BİRLİĞİ'NDE TÜZÜK TADİLATI KONGRESİ YAPILDI

                              
 Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tüzük tadilatı ile ilgili olağanüstü genel kurulunu yaptı.
                             
Sefaköy kültür merkezinde yapılan olağanüstü genel kurulunun da katılım ilk toplantı olmasına rağmen yüksekti.
                          
 Olağanüstü genel kurulun açılışını dernek başkan yardımcısı Seyit Bel yaptı. Yeterli çoğunluğun sağlandığını belirten Seyit Bel olağanüstü genel kurulu yönetmek üzere divan başkanlığı ve kâtip üyelikleri için önergeyi okudu. Oy Birliği ile Divan Başkanlığına Recep Kelment, divan kâtipliklerine Yiğit Mümin Turan ve Murat Bahri Alarslan seçildiler.
 Divan yerini aldıktan sonra divan Başkanı Recep Kelment, gündem maddelerini okudu oylamaya sundu ve gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin okunmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu.
                                  
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk Genel kurul üyelerine geniş kapsamlı bir konuşma yaptı. Konuşmasında Derneğimizin Saygı değer üyeleri öncelikle bu akşam Bayram sevincini yaşadığımız bu günlerde zaman ayırıp gelmenizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim.
                        
Saygı değer üyelerimiz yeni Derneklere kanununda değişiklik olması nedeni ile Dernekler masasının bize göndermiş olduğu 5 maddelik bir Tüzük Tadilatı yapamazı gerekiyor bu nedenle bu akşam kongre gerçekleştirmekteyiz.
Bu değişiklik maddeleri birazdan Genel sekreterimiz ve şuanda Divan başkanlığı yapan Recep Kement arkadaşımız bu maddeleri teke tek okuyacak ve sizlerin oyuna sunacaktır.
Kulüplerimizin değerli Başkanları yöneticileri bu akşam katılımın yüksek olması doğrusu bizleri çok memnun etti ayriyeten Mübarek Kurban Bayramına 1 gün kala tüm kulüplerimizle birlikte bu akşam birlikte olup kongre sonrası herkse sevdiklerine Memleketine gidecektir.
 Bu vesileyle şimdiden Kurban Bayramınızı en içten kutlar sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmesini diler kongremizde hayırlara vesile olmasını dilerim dedi.
                              
                                   
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk’ün konuşmasının ardından 5 madde tek tek okunarak üyelerin ibrasına sunularak oylandı.

Dilek ve temennilerde kulüpler söz alarak duygu ve düşüncelerini söylediler. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Tüzük Tadilatı Kongresi sona ermesinin ardından üyeler teke tek Bayramlaşarak toplu resim çekildiler.
                                          
                                    
                                    

                                
HABER:Yılmaz AKTEPE































Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...