Çarşamba, Eylül 23, 2015

ADIYAMAN İKİNCİ YARI COŞTU


Zara Ekinli Stadı'nda oynanan İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup maçında Esentepe Adıyamanspor ile Günyamaçspor karşılaştı. Ev sahibi ekip ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 5-1 kazandı.

Esentepe Adıyaman rüzgarı arkasına alarak oyuna başlamasına rağmen müsabakaya tutuk başladı Günyamaç ise hızlı ve atak başladı. 14. dakikada Günyamaç'tan Burak ceza alanı dışından vurduğu şutu kaleci Selçuk uzanarak kornere çeldi. Bu pozisyondan iki dakika sonra ise Tuncay kazanılan serbest vuruşu kullandı az farkla auta çıktı. 
21. dakikada Tuncayın verdiği pas ile buluşan Ozan ceza alanının dışından vurduğu şut  kaleci Selçuk’ un sağından ağlarla buluştu.(0-1)

Günyamaç 10 kişi kaldı, Adıyaman penaltı kaçırdı
38. dakikaya gelindiğinde sağ kanattan ceza alanına yapılan ortaya Hasan topa vurmak için yükseleceği sırada Muhammet tarafından itilerek düşürülünce müsabakanın hakemi İsa koçman tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. 34. Dakikadan sarı karı olan Muhammet’ e ikinci sarı kartı gösterdikten sonra kırmızı kartı göstererek oyundan ihraç etti. Penaltıyı kullanmak için topun başına kaptan Medet geçti. Vuruşunu ilk yarının başarılı ismi kaleci Emrah kurtardı. Dönen top Medetin önünde kaldı kötü bir vuruşla topu üstten auta attı. 40 .dakikada medetin şutu yan direkten döndü. 44. dakikada Medet'in verdiği pasa Oğuzhan güzel vurdu. Kaleci Emrah aynı güzellikte kurtardı. İlk yarı Günyamaç'ın 1-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci Yarı Başka Bir Adıyaman  
Adıyaman ikinci yarıya hızlı başladı. 47. dakikada Medet'in ceza alanı dışından vurduğu şut yine direkten döndü. İkinci yarıda oyuna giren Fatih 59. dakikada soldan direkt kaleye vurduğu şut kaleci Emrah'ın dokunmasına rağmen top ağlarla buluştu. (1-1).  Adıyaman'dan Adem top ile ceza alanına girdi. Vuruşunu yaptı yine kaleci Emrah topa dokundu ama top ağlarla kucaklaştı. (2-1)

İkinci Kırmızı
Günyamaç'tan Doğukan 70. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını dokuz kişi bıraktı.
76. dakikada Medet rakiplerini çalımladıktan sonra vurduğu şut ile takımının üçüncü golünü buldu.(3-1)  
85 . dakikada Adem ceza alanına yapılan ortaya vurarak takımının dördüncü kendisinin ikinci golünü attı.(4-1). 
90+1 oynanırken Hacı takımının beşinci golünü atarak skoru tayin etti.(5-1)

STAT: Zara Ekinli
HAKEMLER:  İsa Kocman, Ahmet Ülgensoy, Doğan Altunbaş
SAHA KOMİSERİ: Bilgin Özen
ESENTEPE ADIYAMANSPOR: Selçuk, Erdal, Aykut, Serhat, Hasan, Samet, Ferhat, Oğuzhan, Mehmet, Medet, Adem 
YEDEKLER:     Caner, Ceyhun, Fatih, Hacı, Rıdvan, Rıfat, Hakan
GÜNYAMAÇSPOR:  Emrah, Soner, Ethem, Muhammet, Doğukan, Burak, Mehmet, Mertcan, İbrahim, Tuncay, Ozan
YEDEKLER: Emre, Yahya, Neşet, Halil






HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...