Salı, Mayıs 26, 2015

ÖZGÜR KURT'TAN KALKO'YA TEŞEKKÜR

Büyükçekmece Belediyespor İdari Menajeri Özgür Kurt yaptığı açıklama ile geçen bir sezonun değerlendirmesi ile birlikte görevinin de son bulduğunu açıkladı, Kurt açıklamasında özellikle hiçbir futbolcuya borçlarının almamasından dolayı Kulüp Başkanı Ümit Kalko’ya teşekkür etti.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor’da Kulüp Menajeri Özgür Kurt yaptığı açıklama ile bir sezon boyunca kendisine yardımcı olan sporseverlere teşekkür etti. Yaptığı açıklamada Özgür Kurt; “Sezon başında lige iyi bir başlangıç yapmak için gerekli transferlerimizi yaptık. Birkaç olumsuz sonucun ardından özellikle ligin ikinci yarısının lideri olduk. Geldiğimiz noktada ligi beklentilerimizin uzağında tamamladık.

“ŞAMPİYON OLAMADIK AMA PROFESYONEL OLDUK”
Yine bir sezon boyunca tam bir ekip anlayışıyla çalıştığım değerli teknik ekip arkadaşlarım, altyapı hocalarım sizlere teşekkür ederim. Lig boyunca benim üstümde oluşan baskıyı en aza indirgeyerek görevimi layıkıyla yapmamı sağladınız. Beni başkanıma karşı mahcup etmediniz. Büyükçekmece Belediyespor olarak Bölgesel Amatör Küme’de belki şampiyon olamadık ama çok büyük bir kazanım sağladık. Ümit Kalko Başkanlığında Büyükçekmece tam bir kulüp olma yolunda büyük adımlar attı. Bugün bu saat itibariyle Büyükçekmece Belediyespor’un hiç kimseye borcu kalmamıştır. Bir yıllık anlaşmamı tamamlamış bulunuyorum. Büyükçekmece Belediyespor artık tam bir profesyonel anlayışı yakalamış hedefi her zaman olacak bir kulüptür.


“GELECEĞE UMUTLA BAKAN BİR ÇEKMECE OLDU”
Ben Özgür Kurt olarak buradaki görevimi tamamladım. Gönlüm rahat ve huzurluyum. Büyükçekmece’de görevde bulunduğum süre boyunca beni bir an olsun yalnız bırakmayan ve destekleriyle bizi ateşleyen Büyükçekmeceliler Taraftar Grubuna da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Taraftarımızın desteği ile çevirdiğimiz maçları unutamam. Evet, bir sezonu bitirdik. Biten bir sezonun ardından geldiğimiz nokta önemlidir. Tesisleri olan ve geleceğe umutla bakan bir Çekmece var artık. Karamsarlıktan uzak yere sağlam basan hedefinin ne olduğunu bilen bir kulübün başarılı olması da kaçınılmazdır. Yinelemek gerekirse, başta Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün’e, Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanımız Sayın Ümit Kalko’ya, teknik ekibimize, altyapı hocalarımıza, değerli büyüklerimize ve Büyükçekmeceliler Taraftar gurubuna sonsuz teşekkür ederim. Bir sezon boyunca yanımda olduğunuz ve bana inanarak desteklediğiniz için teşekkürü bir borç bilirim.


KURT, BASINI UNUTMADI
Sezon başından bu zamana kadar geçen süreçte taraftar gurubumuz her daim yanımızdaydı. Bizi kesinlikle yalnız başımıza bırakmayan bir diğer kurum ise basan emekçilerimiz olmuştur. Yeri geldi iç sahada bölgemizdeki tüm spor basın emekçileri maçlarımızı takip ederek bizleri destekledi. Yeri geldiğinde de antrenmanlarımızı düzenli takip ettiler. İçerde ve dışarıda yalnız kalmadık. Bizlere inanan ve destekleyenlerle birlikte iyi yerlerde olacağızdır. Bölgemizdeki değerli spor yazarlarına ve muhabir arkadaşlarımıza da teşekkür ederim” dedi.




HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...