Salı, Mayıs 26, 2015

ONUR ATİLA FUTBOLU BIRAKTI


Bu sezon Paşabahçespor ile Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşayan Onur Atila, futbolu bıraktığını açıkladı.

Yılın en iyi 11’ine seçildiği ödül töreninde kararıyla ilgili açıklamalarda bulunan 37 yaşındaki futbolcu, futbolun içinde kalmaya devam edeceğini belirtti.

"24 yıllık futbol kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Yıllar boyunca forma giydiğim takım arkadaşlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bir sezon önce Çengelköyspor ile bu sezon da Paşabahçespor ile Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşayan Onur Atila kariyerinde, Kayserispor, Balıkesir, Mersin İY, Side Gençlik, Doğubeyazıt, Pazarspor, Çorluspor, Ispartaspor, Antalya Avsallar Belediye, Manavgat Belediye, Erdekspor, Hadımköyspor, Rami, Avcılar Belediyespor, Çengelköyspor ve Paşabahçespor formaları giymişti.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

cengelkoylu.... dedi ki...

onur atilla, buyuk ınsan buyuk futbolcu buyuk profesyonel ve buyuk golcü...bu 4 tane buyuk sıfatı fazlasıyla hakeden bır futbolcuydun...2 sezon cengelkoyde takip ettik seni...ama inanıyoruz ki oynadığın her takımdan ayrıldığında her takım ıcın bır kayıptın...fazlasıyla arandın...ıhsallah turk futboluna hoca olarak da hızmetın olacaktır...allah yolunu acık etsın buyuk golcü...

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Selam.Tüm futbol hayatın boyunca futbolun devamlı güzel yanlarını,keyif veren tarafını sergilediğin ve senden sonra gelecek genç futbolcu adaylarına gerçek manada sporcunun nasıl olması gerektiğini gösterdiğin için, 38 yaşına kadar sahada bulunduğun her dakika formasını giydiğin bütün takımlara terinin son damlasına kadar mücadele ederek hizmet verdiğin için bir futbolsever olarak teşekkürlerimi sunuyorum.Büyük futbolcu,örnek sporcu.Saygılarımla

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.