Çarşamba, Mayıs 27, 2015

MALİYE TURNUVASINDA FİNALİN ADI DEĞİŞMEDİ


Maliye Bakanlığı Çalışanları 17.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında yarı final maçları büyük çekişmeye sahne olurken günün ilk maçında son şampiyon Denetim Grup Müdürlüğü gruplarda karşılaşarak mağlup olduğu Vergi Denetim Kurulu Levent’i 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Karşılaşmaya etkili bir futbolla başlayan ve Mahir Öztürk ile Selim Değer’in ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken ikinci yarıda kaptan Veysel Sert ile bir gol daha bularak rahat bir nefes aldı. Kaleci Ercan Kara’nın kalesinde devleştiği ve harika kurtarışlar yaptığı karşılaşmada 3 önemli oyuncusundan eksik mücadele eden Vergi Denetim Kurulu Levent Gökhan Zurnacı ve Mehmet Altunbaş’ın ayağından bulduğu gollerle bir ara farkı bir sayıya kadar indirse de aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Rakibinin etkili savunması karşısında etkili olamayarak mağlup oldu. Mahir Öztürk ve Veysel Sert’in takıma dönmesiyle toparlanan Denetim Grup Müdürlüğü böylece hem grup maçının rövanşını aldı hem de finalin ilk takımı olmayı başardı.

Güneşli Vergi Dairesi rahat kazandı
Günün ikinci yarı final karşılaşmasında geçtiğimiz yılın finalisti Güneşli Vergi Dairesi şampiyonluk adaylarından Zeytinburnu Vergi Dairesi ile oynadığı karşılaşmayı 4-1 gibi rahat bir skorla kazanarak adını finale yazdırdı.

Tayfur Yaraş kritik kurtarışlar yaptı
Maçın başında rakip savunma oyuncusunun koluna çarpan topun kaleye yönelmesiyle 1-0 öne geçen Güneşli Vergi Dairesi kaptan Ferhat Açıkgönül’ün sahada ayak basmadık yer bırakmaması ile oyun disiplinini kaybetmedi. Bir ara Hüsnü Kahya ile beraberliği yakalayan Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü bireysel hatalar sonucu yediği gollerle mağlup olmaktan kurtulamadı. Ali Üver ve Buhari Şahin’den yoksun olarak maça çıkan Güneşli Vergi Dairesi’nde kaleci Tayfur Yaraş yaptığı kritik kurtarışlar ile galibiyette pay sahibi oldu.

Geçtiğimiz sezonun finali olacak
Karşılaşmada Güneşli Vergi Dairesi’nin golleri Ahmet Rasim Eser, Mustafa Koca, Ferhat Açıkgönül ve İbrahim Halil Dursun’dan geldi. Geçtiğimiz yıl finalde şampiyonluğu Denetim Grup Müdürlüğüne kaptıran Güneşli Vergi Dairesi bu yıl daha da güçlenen kadrosuyla geçtiğimiz sezonun rövanşını almak için final maçına çıkacak.


HABER: TOLGA NAR










Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...