Perşembe, Mayıs 28, 2015

AVCILAR YEŞİLKENT GENÇLERİYLE GÜZEL


İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup maçında Haraççıspor ile Avcılar Yeşilkentspor Arnavutköy Hasan Doğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçı deplasman takımı Avcılar Yeşilkent 5-1 kazandı. 

Müsabakayı Sinan Ertingü yönetti, yardımcılığını ise Mustafa Alp Usta ve Doğan Altınbaş  yaptı. Saha Komiseri ise İlyas Karaca idi. Her iki takımın formaları kırmızı-siyah olunca ev sahibi Haraççıspor sahaya Arnavutköy Belediyespor'a ait yeşil-beyaz formalarla çıktı.

Müsabakaya çok hızlı başlayan Avcılar Yeşilkent 2. dakikada Mustafa ile golü buldu. Şeref'in sağdan yaptığı ortaya ceza alanı içinde Mustafa dokunarak skoru 1-0 yaptı. 
27. dakikada Şeref ceza alanı içinden vurarak takımının ikinci golünü attı(2-0). İlk yarı bu skorla bitti.

Haraççı 10 kişi kaldı

İkinci Yarı Kırmızı Kart ile Başladı. Maçın 48. dakikasında Haraççı takım kaptanı Uğur bir pozisyon sonunda  hakemin kendisine sarı kart göstermesine sinirlenerek küfür etti. Bunun üzerinde hakem  Sinan Ertingü direkt kırmızı kartını göstererek Uğur'u oyundan ihraç etti. 55. Dakikada Haraççı'nın golü geldi. Halil uzaktan yaklaşık 25-30 metreden vurduğu güzel bir şut ile takımının tek golünü kaydetti. 1-2 
Bu golden iki dakika sonra Yeşilkent takımından Sergen ceza yayı üzerinden aynı güzellikte vurarak takımının üçüncü golünü attı(1-3). Bu iki gol seyircilerden büyük beğeni aldı.
Yeşilkent’ in diğer iki golü ise oyuna ikinci yarıda giren 1999 doğumlu Fatih ve Şenol’dan geldi. 77. dakikada  Fatih ceza alanı dışından şık bir vuruş yaparak takımının  dördüncü golünü attı. 83. dakikada ise araya atılan topu ceza alanı içinde Şenol düzgün bir  vuruş yaparak maçın skorunu belirledi.(1-5) 


STAT: Arnavutköy Hasan Doğan  
HAKEMLER:  Sinan Ertingü,  Mustafa Alp Usta, Doğan Altınbaş  
SAHA KOMİSERİ: İlyas Karaca
HARAÇÇISPOR: Murat, Akın, Halil, Fatih, İbrahim, Ali, Gürkan, Uğur, Velican, Hasan, Hakan
YEDEKLER: Murat, Feyyaz, Semih, Mert, Yusuf, Batuhan 
AVCILAR YEŞİLKENTSPOR: Volkan, Yunus Emre, Ferhat, Sait, Serkan, Erdem, Erkan, Mustafa, Sergen, Şeref, Ersin
YEDEKLER:  Mehmet, Mustafa, Cengiz, Şenol, Berkan, Fatih, Zafer

HABER-FOTOĞRAF: YUNUS EMRE










Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.