Pazartesi, Mayıs 25, 2015

ALTINORDU'DA OSMAN KOL DÖNEMİ


İstanbul Altınordu Spor Kulübü, futbol akademisinin başına genç teknik direktör Osman Kol’u getirdi. Alt yapıdaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren Kırmızı-Lacivertliler’in başkanı Hüseyin Erkubilay, uzun zamandır kurumsal yapı için çalıştıklarını ve bu doğrultuda görüştükleri Osman Kol ile hedeflerinin örtüştüğünü söyledi.

Kulüp Başkan Hüseyin Erkubilay yaptığı açıklamada bir futbol kulübünün ekip çalışması ile yönetilmesi gerektiğini ve amaçlarının iyi birer fert, iyi bir sporcu ve ahlaklı futbolcular yetiştirmek olduğunu belirtti. Erkubilay bu bağlamda, futbol akademisinin ve futbol takımının başına geçen Osman Kol’a yönetim kurulu adına başarılar diledi.

Osman Kol kimdir?
Futbola Soğanlıkspor’da başlayan Osman Kol uzun yıllar profesyonel olarak Ayazağaspor, Merzifonspor, Bilecikspor gibi takımlarda oynadıktan sonra sakatlık sebebi ile amatöre dönmek zorunda kaldı. 16 yaşında iken İstanbul Karması Genç Milli Takım’a davet edildi. 18 yaşında profesyonel olan Osman Kol, 20 yaş kategorisinde gelecek vaat eden 100 futbolcu arasında yer aldı.
Sakatlık sebebi ile amatöre dönmek zorunda kalan Osman Kol sırasıyla Ümraniye, Hadımköy, Tuzla, Sultanbeyli Belediye, Güzelcespor, Silivri, Ayazağa, Gebze Sultan Orhan, Orhanlı, Tuzla Şifa ve Pendik Doğanspor’da futbol oynadı.
Disiplinli ve planlı çalışmayı benimseyen Osman Kol, sosyal ve  kültürel paylaşımları seven, gelecek nesillere ahlaklı sporcular yetiştirmek isteyen birisi olduğunu belirtti.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...