Pazartesi, Mayıs 25, 2015

ALEMDAR PEK 'YAVUZ' ÇIKTI


Büyük heyecana sahne olan İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup’ta Alemdarspor sahasında Yavuz Sultan Selimspor’u 3-2 yenerek umutlarını sürdürürken rakibine büyük darbe vurdu.

6. dakikada Yavuz Sultan Selimspor penaltıdan Fatih’le 1-0 öne geçti. Buna ev sahibi takım 17 ve 42. Dakikalarda Nuri ile yanıt verdi ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Turuncu-Beyazlılar 55’te Metin’le durumu 3-1’e getirdi. Yavuz Sultan Selimspor 85’te Fatih ile bir gol daha bularak umutlansa da Alemdar maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Ev sahibi ekipte gol atan isimlerin dışından en çok dikkat çeken isim 10 numaralı formayı giyen Servet Sevtekin’di. Tecrübeli oyuncu üç golde de pay sahibi oldu. 11 numarayı giyen Serdar Koç da maçın başarılı isimlerindendi.

Bu sonuçla Yavuz Sultan Selimspor üçüncülüğü Ceylanspor’a kaptırdı. Alemdarspor ise Ceylanspor’un 3 puan gerisinde 24 puanla beşinci sırada umutlarını son 3 haftaya taşıdı. Alemdarspor’un gelecek hafta deplasmanda lider Yeni Levent Konaklarspor ile oynayacağı maç takımın kaderini belirleyecek.


Yerel Futbol Sitesi 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.