Pazartesi, Mart 30, 2015

SULTANLAR ADIM ADIM

Bölgesel Amatör Ligi 9.Grupta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor 23.hafta deplasmanda karşılaştığı Yenibosnaspor’u 4-2 mağlup ederek bitime 2 hafta kala liderliğini korudu.

Sakarya Bölgesi hakemlerinden Ahmet Öztürk'ün yönettiği karşılaşma Zeytinburnu Merkez Efendi Stadında oynandı. Karşılaşmayı 500 civarında Sultanbeyli Belediyespor taraftarıda takip etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Sultanbeyli Belediyespor maçın ilk yarısında rakibini adeta ablukaya aldı. Maçın 13.dakikasında Cenk Demir, rakip ağları şık bir kafa vuruşuyla havalandırarak açılışı yaptı 1-0. Golün ardından baskılarını artırarak devam eden Sultanlar 24.dakikada Ensari Bildik’in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortaya rövaşata vurarak ağlara yollayan Cenk Demir jeneriklik bir gole imza attı farkı ikiye yükseltti. Mücadelenin 34.dakikasına gelindiğinde Ensari Bildik sol çaprazdan düzgün bir vuruş yaparak skoru 3-0’a taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında daha kontrollü bir oyun sergileyen Sultanbeyli temsilcisi ayağa toplar yaparak rakip kaleye yüklenmedi. Karşılaşmanın son dakikalarında şanssız 2 gol yiyen misafir ekip uzun bir aranın ardından kalesinde gol gördü. Maçın 81.dakikasında oyuna sonradan giren Ali Yıldırım ile bir gol daha bulan Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmayı 4-2 tamamlayarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmede bulunan Sultanbeyli Belediyespor'un başarılı Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan  “ilk yarıda bulduğumuz gollerle maçı koparmasını bildik, tüm oyuncularımı kutluyorum. Kalan maçlarımızı da kazanarak taraftarımıza şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz” dedi.

KAYNAK: www.sultanbeylibelediyespor.org

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yenibosna spor yediği ilk golde kalecinin boşa çıkması ile maç 1-0 oldu ?
kanat'dan kesilen ortada kaleci top yerine başka yere koşuyor ve kalesinde gölü görüyor, asıl ilginç olan ise golden sonra ne hocaları ne de diğer futbolcular tepki göstermiyorlar, kaleciye böyle golmü yenir, böyle topamı çıkılır ? diye tepki gösteren bir kişi yok?
sonra maç bir anda 2-0 oluyor gene kalecinin hiç hamlesi yok topu tutma adına,
ve daha sonra yenibosna sporun kaptanı kendi defansındaki futbolcuya el işareti yaparak adam gibi top oyna diyor verilen cevap" ne yapayım oynuyorum işte" diyor daha sonra aynı topcu kendi kalesine topu vuruyor top direğin az yanından auto çıkıyor,
ve dakika 35'i gösterince maç 3-0 oluyor peki yeni bosna 35 dakika boyunca ne yaptı?
kaleye tek şutu yok!
sıradan bir mahalle takımı toplayıp maça çıkılsa belki bu kadar aciz bir futbol oynatılmazdı, yenibosna sporun yapmış oldukları çok ilginç durumdur.
maçın 40. dakikasından sonra maçtan ayrıldık, böylesine bir maçı izlemenin de bir anlamı yoktu


Ne zorluklarla buralara gelen takımlar var herkesin emeğine saygı duyulmalıdır, DEVRİYE

mehmt dedi ki...

YENİBOSNA NEDEN YEDEK KADROYLA ÇIKTI

Adsız dedi ki...

Yenibosna nın kadrosuna bakarsak anlayabiliriz zaten neler olduğunu kaleci ilk defa bir maçta ilk 11 oynuyor. Şimdiye kadar 22 maçta ilk 11 oynayan stoper maça yedek başlıyor. Maçı izleyen biri olarak gerçekten yazık dedim bu kadarı da olmazdı.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.