Cuma, Eylül 26, 2014

Yalovaspor bombayı patlattı!

Bu sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Yalova Spor, transfer çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyor.



Son olarak Eskişehirspor'da 3 yıl profesyonel olarak formayı giymiş ve defalarca milli takım kadrosuna çağrılmış forvet oyuncusu Esat Özdemir'i de kadrosuna katan Yalovaspor, Bölgesel Amatör Lig için hazırlıklarını şimdiden yapıyor.

 

Esat Özdemir'in transferi sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Yurtsever "Esat çok önemli bir transfer. Çok genç yaşına rağmen profesyonel liglerde başarı ile top koşturmuş. Öncelikli hedefimiz Bölgesel Amatör Lig, ama biz kadromuzu sadece bu sezon için yapmıyoruz. Transferlerimiz bizi Bölgesel ligde de taşıyıp, profesyonel lige götürecek kadroyu oluşturmak. Transferin her iki taraf açısından da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

HABER: SEVDA ÖZARAS
KAYNAK: www.kanaathaber.com

1 yorum:

mehmet erdem dedi ki...

Hakkaten bombayı patlatmışlar. bu adam 5 senedir resmi maça çıkmıyo ki zaten çok kötü bi futbolcu ayrıca 3 senedir düzenli bi seklde her sene yalovaspora geliyo her sene yolluyolar:) Şaka gibisin yalovaspor

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...