Çarşamba, Eylül 24, 2014

Tunaspor'da kaptan Ercan'ın yokluğu düşündürüyor

Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor Teknik Direktörü Ulaş Oktay, Kaptanı Ercan Işık'ın Tophane Tayfun deplasmanında,Takımdaki yerini alamayacak olması Tunaspor Teknik Direktörü Ulaş Oktay'ı düşündürüyor.

 

Geçtiğimiz hafta Esenyurtspor maçı'nın 76.dakikasında bir hava topu mücadelesi sırasında kolunun üzerine düşerek talihsiz bir şekilde omzundan sakatlanan Tunaspor Takım Kaptanı Ercan Işık'ın bu hafta sonu oynanacak olan Tophane Tayfun deplasmanında Takımdaki yerini alamayacak olması Bayrampaşa ekibini kara kara düşündürüyor. Tunaspor Teknik heyetini sevindiren olay ise geçtiğimiz sezon Sultangazispor'la oynanan BAL baraj maçının uzatma devresi olan, 110.dakikasında Kırmızı kartla oyun dışı kalan orta sahanın başarılı ismi Ahmet Keleş'in 3 maçlık cezasının bu hafta sonu oynanacak olan Ligin 4.hafta karşılaşması Tophane Tayfun maçında bitiyor olması Tunaspor Teknik heyetini sevindiren gelişme oldu.

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...