Perşembe, Eylül 25, 2014

Topkapıspor evinde kayıp

Evindeki Galata mağlubiyetinden sonra geçen hafta deplasmanda 3-0 kazanan Topkapıspor ile ilk iki haftayı kayıpsız kapatan Nişantaşıspor Namık Sevik Stadında karşı karşıya geldiler.


Maça Topkapıspor her ne kadar hızlı başlasa da son vuruşlarda etkili olamayınca, Nişantaşıspor FK oyunda dengeyi kurdu ve Hasan Fırat'ın yönetiminde pozisyonlar bulmaya başladı. İlk yarının son dakikasında da bulduğu golle öne geçen Nişantaşıspor, soyunma odasına 1-0' lık skorla girmeyi başardı.
İkinci yarıda daha çok oyuna ortak olmak isteyen bir Topkapıspor olmasına rağmen, yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca, defanstaki bir anlık hata ile kalesinde ikinci golü gördü ve 0-2 yenik duruma düştü.
Bu golden sonra Nişantaşıspor kalesini yoklamaya devam eden ev sahibi ekip aradığı gol ve golleri bir türlü bulamayınca, Nişantaşıspor 3.maçından da 3 puanla ayrılıp puanını 9'a yükseltmeyi başardı. Topkapıspor ise 3 puanda kalarak 7.sıraya geriledi.
HABER: ALİ KEMAL DEMİR
[gallery link="file" ids="145424,145423,145422,145421"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...