Pazartesi, Eylül 29, 2014

Sultangazispor’dan taraftara bayram hediyesi

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup üçüncü hafta mücadelesinde Sultangazispor ile Çıksalınspor, Cebeci Arena Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmayı Sultangazispor 2-1 kazandı.



Cebeci Arena Stadı’nda karşı karşıya gelen iki İstanbul takımının mücadelesinde gülen taraf Sultangazispor oldu. Çıksalın ile kendi sahasında karşı karşıya gelen ve taraftar desteğini arkasında bulunduran Sultangazispor zorlu karşılaşmayı 2-1 kazandı.

 

Karşılaşmaya ev sahibi ekip Sultangazispor’un vuruşu ile başlanırken, her iki ekipte mücadeleye temkinli bir şekilde başlangıç yaptı. Karşılaşmanın 30. Dakikasına kadar orta saha mücadelesinde geçen mücadele, Sergen’in Kemal’e yaptığı faul ve daha sonrasında gördüğü kırmızı kart sonrasında oyun Sultangazispor lehine döndü.

 

Çıksalınspor mücadeleye 10 kişi devam ederken mücadelenin 45. Dakikasında Sultangazispor, Harun Akyel’in ceza sahası içerisinde kalecinin üstünden aşırtarak attığı gol sonrasında soyunma odasına 1-0’lık galibiyet ile gitti.

 

İkinci yarıya daha etkili başlayan Çıksalınspor karşılaşmanın 48. Dakikasında Yusuf ile gole çok yaklaştı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Yusuf’un şutunda top direğe çarparak oyun alanını terk etti.

 

Mücadelenin 54. Dakikasında Çıksalınspor’da Edip topa elle müdahale edince hakem tarafından ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadeleye 9 kişi devam eden Çıksalınspor, Sultangazispor’un etkili ataklarına dayanamadı ve Serdal Öz’ün golüne engel olamadı.

 

Sultangazispor karşılaşmanın 64. Dakikasında Serdal Öz’ün ceza sahası içerisinden attığı gol sonrasında farkı ikiye çıkardı. Mücadelenin 72. Dakikasında yedek kulübesinden yaptığı itirazlar sonrasında 13 numaralı formayı giyen Burak’ta kırmızı kart görerek sahadan ihraç edildi.

 

Karşılaşmanın son dakikalarında kaleye uzak mesafeden frikik kullanan Çıksalınspor’da topun başına Ensari geçti. Yaklaşık 30 metreden çok sert bir şut çeken Ensari muhteşem bir gole imza attı ve farkı bire indirdi.

 

Karşılaşmanın geri kalan zaman diliminde başka gol olmayınca Sultangazispor sahadan 3 puan ile ayrılan takım olurken bayram öncesi taraftarına 3 puanı hediye ederek, bayramını kutladı.

 

Karşılaşmayı Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Sultangazi Belediye Başka Yardımcısı Ali Başkaya, Sultangazispor Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz, Sultangazispor Kulübü Başkanı Osman Cengiz, Çıksalınspor Kulübü Başkanı Fikret Sivri, Sultangazispor Yönetim Kurulu Üyeleri, Çıksalınspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda seyirci yakından takip etti.

 

HABER: MUSTAFA YILMAZ
www.sultangaziajans.com

[gallery link="file" columns="4" ids="145886,145887,145888,145889,145890"]

1 yorum:

realite dedi ki...

sirtini donen bir oyuncunun eline carpan top sonrasi sari kart gosterip macin basindan beri sultangazinin kazanmasi icin hersey yapan hakem karsisinda barcelona olsa sultangaziyi yenemezdi dun... Dun 3 kirmizi kart goren ciksalinli topculara verilecek cezalarin yaninda bakalim dun macin skorunu belirleyen hakeme ne ceza verilecek... Belkide istim ustunde olan, taraftarlariyla yonetimin birbirine girdigi bu mac once suni baris yapip herseyi bu mactan alinacak skora gore belli olacagi sultangazi takimina maci hediye ettigi icin belkide talimat verdikleri hakemi ödullendirebilirler...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.