Cuma, Eylül 26, 2014

Şenol Demir sahaya indi

Tepecikspor’un Altyapı Koordinatörü ve Maç İzleme Komitesi Sorumlusu Teknik Direktör Şenol Demir, yeşil-/beyazlılardaki görevine resen başladı.

Geçtiğimiz hafta Tepecikspor’un oynayacağı rakipleri izleyerek A Takımlar Teknik direktörü Armağan Turhan’a raporlar hazırlayan Demir’in bu haftaki görevi Sarıyer ile Gümüşhanespor arasında oynanacak maç olacak. Tepecikspor’un iki rakibini de izleyerek önümüzdeki haftalar için iki takımdan da bol bol notlar tutacak olan Şenol Demir, Pazar günü bu raporları Teknik direktör Armağan Turhan’a iletecek. Diğer taraftan Altyapılardaki eksikleri de belirleyen Teknik direktör Şenol Demir, bu alandaki eksiklerin giderilmesi adına gerekli çalışmaları da sürdürmeye gayret gösteriyor. Onursal Başkan Temel Eyüboğlu ile sık sık bir araya gelen Demir’in, Tepecikspor altyapısına yön vereceği, gelecekte dışarıdan alan değil, kendileri üreten bir takım olma yolunda önemli adımlar atmaya gayret göstermek için mesai harcayacaklarını söyledi. Şenol Demir’in Altyapı Koordinatörlüğüne gelmeyle birlikte yeşil-beyazlılarda büyük bir değişiminde kendiliğinden geldiği gözlendi. Malzemesiyle, çalışma saatleriyle, kategorileriyle ciddi bir yapılanma içerisine giren Tepecikspor, gelecek yıllarda Futbol Akademisi yolunu da açmayı amaçlıyor. Bu alanda iddialı olduklarını söyleyen Temel Eyüboğlu, Şenol Demir gözetiminde, Ferruh Eren, Ufuk Çam, Mümin Rasimoğlu ve Altyapı Kaleci Antrenörü Akın Karagöz’ün önderliğinde geleceğin takımını yaratmak için yola çıktıklarını, bunda da kulüp olarak başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...