Salı, Eylül 30, 2014

Saygılı: Daha da iyi olacağız

Tekirdağspor'un 5-0'lık Anafartalarspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Teyfik Saygılı, "Takım olarak bugün çok güzel oynadık, bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkmıştık nitekim de istediğimizi almayı başardık. Tüm oyuncularımı kutluyorum" dedi.



Tekirdağspor Teknik Direktörü Teyfik Saygılı'nın maç sonrası açıklaması şöyle:

"Daha tam hazır değiliz, hayal ettiğimiz futbolun bir kısmını oynayabildik. İlerleyen haftalarda tam hazır hale gelip taraftarımıza daha çok keyif veren bir futbol izlettirmek istiyoruz. Keşan Anafartalar takımı genç ve iyi bir takım kendilerini de mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Geri düşmelerine rağmen oyun disiplinini bozmadan centilmence futbollarını oynadılar. Kendilerine de bundan sonraki maçların da başarılar diliyorum.

Taraftarımız her zaman ki gibi çok güzeldi. Takımlarını sürekli destekledikleri için bu bize artı enerji sağlıyor. Özellikle Rize maçında ki atmosferden etkilenmemek mümkün değildi. Kendi evimizde önemli maçlara çıkacağız buna seyircimizin etkisini de katacak olursak onların desteğiyle birlikte kritik maçları kazasız belasız atlatıp seri galibiyetler almak istiyoruz."

HABER-FOTOĞRAF: MURAT ÖZCAN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...