Çarşamba, Eylül 24, 2014

Sancaktepespor’dan futbolcularına moral yemeği

Sancaktepespor yönetimi hafta sonu başlayacak İstanbul U17 ligi 38.Grupta mücadele edecek futbolcularına, Teknik Direktör Yasin Gezgin yönetiminde moral yemeği verdi.



Sancaktepe Yeşil Bahçe Restaurantta verilen yemeğe tüm futbolcular ve yönetim kurulu eksiksiz katıldı. Son derece samimi ortamda geçen yemekte futbolcuların keyifli ve neşeli oldukları göründü.

 

Geçtiğimiz sezon yenilmeden şampiyon olan ve Türkiye Şampiyonasına katılan Sancaktepespor, 1998 grubu takımı bu sezonada iddialı hazırlandı. Başarılı Teknik Direktör Yasin Gezgin yönetiminde çalışmalarını sürdüren Sancaktepespor'da U17 liginde şampiyonluk hedefleniyor. Hafta sonu ilk maçını Kartal Bulvarspor ile Bulvar Stadında karşılaşacak olan Sancaktepespor'da tek hedef galibiyet.

 

Gezgin "Türkiye Şampiyonasında derece istiyorum"
Sancaktepespor'un başarılı Teknik Sorumlusu Yasin Gezgin yemekte yaptığı konuşmada " Öncelikle Camiamızın birlik ve beraberliğini sürdürebilmesi futbolcu kardeşlerimizin daha iyi kaynaşmaları açısından verdiğimiz bu moral yemeğine eksiksiz katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıyı bu sezonda yakalayacağımıza ve hatta daha ileriye götürmeyi sizlere güvenerek umut ediyorum. İlçemizin adını gene Türkiye şampiyonasında alacağımız başarılı sonuçlarla duyurmak istiyorum " dedi. Gezgin, tamamı Sancaktepe'li olan futbolcularıma çok güveniyorum, şampiyon olacağımıza takım olarak inandık, arkadaşlığın ve kardeşliğin en üst seviyesinde olan takımıma güvenim tamdır diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" columns="4" ids="145263,145264,145265,145266,145267"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.